ببین عزیز من خودم بعد از آشنایی با قانون جذب بیشتر از قبل هم با خدا اشنا شدم
درضمن اگه حوصله داشتی من خودم دوتا تاپیک دارم یکیش دعاهای رزق و روزی هستن و بکیش هم دعاهایی که خودم ازشون حاجت گرفتم هرکدومش ۷ صفحه هستن دوستان زیادی هم توش تبادل نظر کردن در مورد قانون جذب هم توی اونها توضیحاتی دادم کاش بری این دوتا تاپیکم رو بخونی
و اما در مورد جذب
قانون جذب بیشترین کاربردش توی سه موضوع سلامتی, ثروت, و بهبود روابط هستش, قانون جذب میگه کنترل افکارت رو بدست بگیر و بعد با افکار مثبت زندگیتو روبراه کن, وقتی افکارت مثبت بشه, راههای زندگی صحیح رو هم خودبخود یاد میگیری و زندگیت زیر و رو میشه,
من دوساله روی قانون جذب مطالعه وتمرین میکنم و بی نهایت راضی هستم,
از کانالهای استاد شریفی و خانمی به اسم اکرم استفاده میکنم, این عزیزان علاوه بر دوره های خریدنی, توی کانالهاشون دوره های رایگان هم دارن, هر دوتاشون کانالهایی دارن که توشون افرادی که از قانون جذب نتیجه گرفتن, نتایجشون رو گداشتن
اول لینک کانال نتایج این اساتید رو براتون میزارم, برید از نتایجشون ببینید, از سلامتی, از ثروت, از بهبود روابط, بعد اگه دوست داشتید وارد کانالهاشون هم بشید
میتونید اول از دوره های رایگان شروع کنید اگه دوس داشتید و تونستید هزینه کنید بخریدوگرنه همون رایگانهاشون هم عاااالیه
البته اساتید دیگه ای هم هستن ولی من با این دوتا کار کردم
🌟نتایج و تجربه های دوستان از دوره مقدماتی جذب خواسته ها👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://t.me/joinchat/AAAAAE-pDBvZsFplk8lV3A
این 👆👆مربوط به نتایج دوره های خانم اکرم هست.
اینم لینک کانال نتایج دوره های استاد شریفی هستش👇👇
@natayej_karshenasan
اکرم خانم کانال اصلیش به اسم معجزه شکرگزاری و قانون جذب هست و علاوه بر قانون جذب یه عالمه ختم های قرانی هم توش هست. اینم لینک کانالش👇
@mojeze_shokr_gozari
استاد شریفی خیلی کانال داره ولی کانالی که من از طریق اون باهاش اشنا شدم اینه 👇
@parvaresheafk
به اسم پرورش افکار مثبت