2777
2789
عنوان

خانومایی ک مذهبین واعتقاداتشون قویه بیاین میتونین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 58 پست
ممنون ازلطفتون خیلی کمکم کردین اگ کتابی میشناسین دراین مباحث باشه لطفامعرفی کنین منظورم مذهبیه

فعلا کتاب خاصی مد نظرم نیس ولی اگه تلگرامت وصله تا یکی دو تا کانال خوب بهت معرفی کنم 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
چجوری وباچه کارایی انرژی مثبت بگیریم

کتاب ملت عشق الیف شافاک

قران با معنی

کتاب برای هر مشکلی راه حل معنوی وجود دارد از وین دایر

کتاب محدودیت صفر دکتر جو وایتلی که این عالیه

و کانالهای گنج حضور و بسوی مهر تل گرام هم عضو شو اهسته اهسته راه میفتی مذهب بدون شناخت دو ریال نمی ارزه اول خودت را بشناس که با این کتابها تقریبا به خودشناسی میرسی وقتی خودت را شناختی در واقع خدا را میشناسی پایه خداشناسی خودشناسی هست

نمازات را با دونستن فلسفه نماز و اهمیت اول وقت بودنش بخون.

تو نت بزن کلیپ نماز اول وقت از مرتضی جاوید حتما اینو ببین وقتی متوجه شدی نماز فلسفه اش چیه و چه اثراتی داره عاشقانه و با اشتیاق میخونیش 

هیچوقت از خدا نترس گناه به خودی خود گناه نیست هر چیزی که از منظر دین حرام و گناهه چون ضرر به انسان میرسه گناهه غیبت علت اینکه بده اینه که وقتی پشت سر کسی حرف میزنی تمام اونا میره تو ناخوداگاه انسان میشینه و در یک زمان دیگه تو زندگی شخص تجلی پیدا میکنه

دروغ بنظر من باعث میشه مانع دریافت انرژی الهی در درون و قلب انسان بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیز من خودم بعد از آشنایی با قانون جذب بیشتر از قبل هم با خدا اشنا شدم  

درضمن اگه حوصله داشتی من خودم دوتا تاپیک دارم یکیش دعاهای رزق و روزی هستن  و بکیش هم دعاهایی که خودم ازشون حاجت گرفتم  هرکدومش ۷ صفحه هستن دوستان زیادی هم توش تبادل نظر کردن در مورد قانون جذب هم توی اونها توضیحاتی دادم کاش بری این دوتا تاپیکم رو بخونی 

و اما در مورد جذب 

قانون جذب بیشترین کاربردش توی سه موضوع سلامتی,  ثروت,  و بهبود روابط  هستش, قانون جذب میگه کنترل افکارت رو بدست بگیر و بعد با افکار مثبت زندگیتو روبراه کن,  وقتی افکارت مثبت بشه,  راههای زندگی صحیح رو هم خودبخود یاد میگیری و زندگیت زیر و رو میشه,

من دوساله روی قانون جذب مطالعه وتمرین میکنم و بی نهایت راضی هستم,

از کانالهای استاد شریفی و خانمی به اسم اکرم استفاده میکنم,  این عزیزان علاوه بر دوره های خریدنی,  توی کانالهاشون دوره های رایگان هم دارن, هر دوتاشون کانالهایی دارن که توشون افرادی که از قانون جذب نتیجه گرفتن,  نتایجشون رو گداشتن

اول لینک کانال نتایج این اساتید رو براتون میزارم,  برید از نتایجشون ببینید,  از سلامتی,  از ثروت,  از بهبود روابط,  بعد اگه دوست داشتید وارد کانالهاشون هم بشید

میتونید اول از دوره های رایگان شروع کنید اگه دوس داشتید و تونستید هزینه کنید بخریدوگرنه همون رایگانهاشون هم عاااالیه

البته اساتید دیگه ای هم هستن ولی من با این دوتا کار کردم 

🌟نتایج و تجربه های دوستان از دوره مقدماتی جذب خواسته ها👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

https://t.me/joinchat/AAAAAE-pDBvZsFplk8lV3A
این 👆👆مربوط به نتایج دوره های خانم اکرم هست.

اینم لینک کانال نتایج دوره های استاد شریفی هستش👇👇
@natayej_karshenasan

اکرم خانم کانال اصلیش به اسم معجزه شکرگزاری و قانون جذب هست و علاوه بر قانون جذب یه عالمه ختم های قرانی هم توش هست. اینم لینک کانالش👇
@mojeze_shokr_gozari

استاد شریفی خیلی کانال داره ولی کانالی که من از طریق اون باهاش اشنا شدم اینه 👇
@parvaresheafk
به اسم پرورش افکار مثبت

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

پیشنهاد میکنم اول به کانال خانم اکرم سر بزنی که علاوه بر جذب یه عالمه مسایل و موضوعات مذهبی هم داره

به نظر من بهتره اول توبه کنی و واقعا از گناهایی که کردی پشیمون باشی و به خدا قول بدی که دیگه سمت گناه نری البته این تو دراز مدت عملی میشه کم کم شروع کن و هیچ وقت ناامید نشو و با انجام دادن یه گناه نگو که دیگه آب سر من گذشته دیگه خدا منو نمیبخشه خدا میگه صد بار اگر توبه شکستی بازا .‌بعد برو سراغ واجباتت . نماز و روزه هایی رو که نخوندی و نگرفتی رو انجام بده اصلا عجله نکن هر وقت تونستی نماز قضا بخون یا روزهاتو بگیر . این به نظر سخت میاد ولی هر چی بری جلوتر برات قابل تحمل میشه و شیرین . التماس دعا عزیز 

کسی هس ک پیشنهاد بدین

مثلا حجت الاسلام بندانی یا علوی تهرانی یا حسینی همه علما به نظر من حرفاشون بر حق هست هر سخنرانی که گوش میدی حتی یک جملش اگه بتونه روی شما تاثیر داشته باشه خیلی بهت کمک میکنه الان من حضور ذهن ندارم ولی خیلی از علما هستن که حرفاشون واقعا به دل میشینه

عزیزم نماز اول وقت نماز اول وقت واقعا شاه کلیده    به هرجا که بخوای میرسی بانماز اول وقت  وقتی نمازات درست باشه بقیه چیزا هم درست میشه وترک گناه هر گناهی که میتونی را کنار بذار مثل غیبت دروغ وهرگناهی 

میدونی من واجباتو میدونم مستحباتم میدونم ولی خب  خیلی از احکام خیلی از چیزا رو نمیتونم درک کنم ...

سلام عزیزم منم همینطور بودم

یه سخنرانب گوش دادم از اونموقع نگرشم ب زندگی و دین خیلی تغییر پیدا کرد و یجورایی فلسفه خیلی چیزا رو فهمیدم...

سخنرانیش خیلی عالیه..مطمئنم دعام میکنی مثل من ک برای کسی ک بهم معرفیش کرد دعا میکنم

http://panahian.ir/post/1461

یه کاربری هم هست تو همین سایت متناشو میذاره‌. تنها_مسیر#  رو این هشتک بزن

کسی هس ک پیشنهاد بدین

عزیزم منم مثل شمام... برای سخنرانی شک نکن ک از پناهیان شروع کنی چون هم موضوعاتی ک انتخاب میکنه کاربردیه هم بیان و لحن شدیدا شیوایی داره... پستی ک بالا برای دوستمون گذاشتمو بخون