2777
2789
عنوان

بزرگترین دروغ های نی نی سایتی

| مشاهده متن کامل بحث + 11622 بازدید | 490 پست
خب ۵ ملیون باشه خرج میشه دیگه برا زنش و ...  دیگه بیاد براا ۴ تا مانتو بگیره ؟ هفته ای ؟ چی بر ...

همین دیگه

نمیدونم از ۵ میلیون چه تصوری داشت

۵ میلیون یه حقوق کاملا معمولی و حتی رو به پایینه برای خانواده ی ۵ نفره ی اونا!

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۶۰ ام😂

تو یه سایت امریکایی نوشته بود زن زیر ۱۶۵ کوتاس.منم زیر۱۶۵ م.ولی خو ریزه میزه بودنمو دوس دارم خداروشکر شوهرمم دوس داره😁

خدایا میدونی ک دار و ندارمی..پس خودت مواظبم باش
من هرچی آناتومی رحم تخمدا توضیح میدادم‌نمیفهمید میگفت نه جلو‌چشمای خودم دراومد افتاد😐بقیه رم ترسوند ...

وای😂😂😂😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من هرچی آناتومی رحم تخمدا توضیح میدادم‌نمیفهمید میگفت نه جلو‌چشمای خودم دراومد افتاد😐بقیه رم ترسوند ...

خود# _درگیری_مزمن ...:)

چیز دیگه ای به ذهنم خطور نفرمود😂😁

مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختند و برای عشق مرز،غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا می گیرد و نه عشق مرز میشناسد...ارنستو چه گوارا

اهان یکی دیگه یادم اومد یکی بود میگفت پدر شوهر ومادر شوهرش مردن با شوهرش طبقه دوم مادر بزرگ شوهرش زندگی میکنه خودش از یه خانواده فوق العاده پولداره برادرشوهرش ۱۳ سالشه  مشکل قلبی داره باطری تو قلبشه باید هرماه بره تهران دوبار باطریه از حرکت وایستاده بچه  ازدر خونه بیرون نمیره با دارو میخوابونیمش میبریم تهران اونجا دکتره فهمیده به بچه تو کودکی تجاوز شده    فقط هم به این خانم گفته  بعد شک میکنه پدر بزرگ شوهرش وقتی شوهرش دانشجو بوده الانم فوت کرده کار اونه روانشناس هم گفته نه کار اشناس بعد دلسوز خانم فهمیده کار شوهرشه اصلا یه چرت وپرتایی میبافت که دیگه نگم بهتره 

مشهور تو کجا؟

نی نی سایت😶

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

کاری ب خانوادش ندارم... ولی اصلا غیر ممکنه باردار باشی شیمی درمانیت کنن.. چون اینقدر عدارض داره ک نگ ...

برای پدرتون ۵ تا صلوات و به حمد🌹

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
همین دیشب خانه تاپیک زد دوتا دوقلو دهتر دارم امروزم دوتا دوقلوهای پسرم به دنیا اومد.بعد معلوم شد درو ...

عههههه....من کلی آرزوی صحت و سلامتی کردم براشون و ابراز حسادت به دوقلوها:/ 😂😂😂😂

اوه اوه..بارون شدید شد  اینجا:/

مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختند و برای عشق مرز،غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا می گیرد و نه عشق مرز میشناسد...ارنستو چه گوارا
😂😂😂 منم وزنم ۶۹ ۷۰  همه میگن چیه چاقی باید کم کمش ۶۰ باشی

نه نسبت به قدت خوبی دیگه پری چاق چیه.میگم تو تاپیکا همه باربی بودن بیچاره دختره نوشته بود ۶۵ کیلوام چیکار کنم لاغر شم هممممه نوشته بودن کم بخور باشگاه برو فلان کن دختر نباید از ۵۵ کیلو بیشتر باشه.من تو شوک بود اعتماد به نفسمو از دست دادم.الان من حامله م ۶۳ کیلوام فک کنم از نظر اینا خرسم دیگه

خدایا میدونی ک دار و ندارمی..پس خودت مواظبم باش