2777
2789
عنوان

ی مشاور کنکور یا کنکوریاااا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 81 پست
اون کدوم کنکور بود افتاد۲۶ و۲۷تیر؟

۹۶ بود ولی از اولش قرار بود ۲۶ باشه عقب نیفتاد که

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فقط برا گزارش قرار شد ۹۰ بدم ☹اونم ماه اول فقط بدم بقیشو بعد کنکورم گفتش بدم

از این بهترشو پیدا نمکنی بچسب بهش ولم نکن

مشاوره من رنج قیمتش از 150 تومن تا500 تومن هست و هر قیمتی کارای مخصوص به خودی رو داره

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
از این بهترشو پیدا نمکنی بچسب بهش ولم نکن مشاوره من رنج قیمتش از 150 تومن تا500 تومن هست و هر قیمتی ...

اخه فقط گزارشه برنامه نمیده گفتش با برنامه بخای بدم ۲۸۰

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
اخه فقط گزارشه برنامه نمیده گفتش با برنامه بخای بدم ۲۸۰

خب به نظرم برعکسش کن برنامه بده ولی گزارش کار نده 

اخه مثلا شبا بهش  پیام بدی بگی اینا رو خوندم چه دردی ازت دوا میکنه؟

یه چیز بهت میگم خواهرانه..خودم زخم خوردم شدید..هر تاپیک کنکوری ببینم سریع میپرم‌وسط اینو میگم...سال اول هر چی قبول سدی برو...به خاطر خانوادت و یا حرف دیگران‌نمون..هر چی قبول شدی برو...سعی کن دانشگاه دوقوز ابادم که درس میخونی رشته ی خوب بخونی اگر درس های مربوط به تجربی رو قبول نسدی یا برو مدیریت یا حسابداری...روان شناسی نری یه وفت..حماقته..اگرم تصمیم گرفتی سال دوم بخونی دیگه تجربی کنکور نده...یا انسانی یا ریاصی..من دو نفر رو می شناسم چهار سال پشت کنکور تجربی موندن اخر رفتن کنکور انسانی دادن و بالاخره رفتن دانشگاه...اینم بگم که دانشگاه اصلا مهم نیس..رشته مهمه و در اخر خودت رو واسه کنکور نابود نکن که مثل من و امثال من بعد کنکور جونی واست نمونه و ببینی غصروف های زانو و کمرت از بین رفته چون صب تا شب درس خوندی اونم‌چیزی ک دوس نداشتی و استعدادت حروم شه...من خودم استعدادم یه چیز دیگه بود علاقه ام یه چیز دیگه...ولی متاسافاته خانواده ای داشتم که معزشون توسط این دولت و صدا و سیما و معلم ها شست و شو داده شده بود و می گفتن همش باید بیس شی یا دکتر شی یا مهندس...خوش بختی رو تو این چیزا میدیدن..هنوزم از این تفکرات دلرن و میدونم خیلی ها مث من سوختن ولی کسایی که درس نخوندن هم دانشگاه رفتن هم از زندکی لدت بردن هم تن و جسمشون سالمه هم سر کار میرن و فرقی با منی که خودکشی کردم تدارع..لطفا زندگی رو به خودتون اسون بگیرید..یه دختر فقط یه جا بره دانشگاه یه چیزی بخونه و باهاش کار پیدا کنه کافیه..ولی هیچی تن سالم و ارامش و همسر خوب نمیشه..پس جسم و روحت رو سر کنکور نابود نکن عزیزم

وقتی یه کنکوری میبینم که خرص میخوره خیلی اذیت میشم

یه# ترم آخری

یه چیز بهت میگم خواهرانه..خودم زخم خوردم شدید..هر تاپیک کنکوری ببینم سریع میپرم‌وسط اینو میگم...سال ...

ممنون عزیز اره ادم داغون میشه اون درسته

ولی داداش من دوسال پشت کنکورموند وسال سوم با رتبه140منطقه3 از پزشکی قبول شد اونا همش برمیگرده به اراده طرف