یه چیز بهت میگم خواهرانه..خودم زخم خوردم شدید..هر تاپیک کنکوری ببینم سریع میپرموسط اینو میگم...سال اول هر چی قبول سدی برو...به خاطر خانوادت و یا حرف دیگراننمون..هر چی قبول شدی برو...سعی کن دانشگاه دوقوز ابادم که درس میخونی رشته ی خوب بخونی اگر درس های مربوط به تجربی رو قبول نسدی یا برو مدیریت یا حسابداری...روان شناسی نری یه وفت..حماقته..اگرم تصمیم گرفتی سال دوم بخونی دیگه تجربی کنکور نده...یا انسانی یا ریاصی..من دو نفر رو می شناسم چهار سال پشت کنکور تجربی موندن اخر رفتن کنکور انسانی دادن و بالاخره رفتن دانشگاه...اینم بگم که دانشگاه اصلا مهم نیس..رشته مهمه و در اخر خودت رو واسه کنکور نابود نکن که مثل من و امثال من بعد کنکور جونی واست نمونه و ببینی غصروف های زانو و کمرت از بین رفته چون صب تا شب درس خوندی اونمچیزی ک دوس نداشتی و استعدادت حروم شه...من خودم استعدادم یه چیز دیگه بود علاقه ام یه چیز دیگه...ولی متاسافاته خانواده ای داشتم که معزشون توسط این دولت و صدا و سیما و معلم ها شست و شو داده شده بود و می گفتن همش باید بیس شی یا دکتر شی یا مهندس...خوش بختی رو تو این چیزا میدیدن..هنوزم از این تفکرات دلرن و میدونم خیلی ها مث من سوختن ولی کسایی که درس نخوندن هم دانشگاه رفتن هم از زندکی لدت بردن هم تن و جسمشون سالمه هم سر کار میرن و فرقی با منی که خودکشی کردم تدارع..لطفا زندگی رو به خودتون اسون بگیرید..یه دختر فقط یه جا بره دانشگاه یه چیزی بخونه و باهاش کار پیدا کنه کافیه..ولی هیچی تن سالم و ارامش و همسر خوب نمیشه..پس جسم و روحت رو سر کنکور نابود نکن عزیزم
وقتی یه کنکوری میبینم که خرص میخوره خیلی اذیت میشم
یه# ترم آخری