2777
2789
الهییییی😆😆خدا حفظش کنه،  پسر من کوچیکه میگن شبیه خودمه بزرگه هم چونه و لب و پیشونیش شبیه شوه ...

خداجفتشونوواست حفط کنه

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر عمه ی من که میگفت وقتی دارم به دخترم شیر میدم حس میکنم دارم به مادر شوهرم شیر میدم  انقدر ...

خخخخخخ 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
خواهر شوهرتو نبین کل بارداری بهشونم فکر نکن  ازشون هم احیانا لقمه نگیر 😎😎😎

حالا پدرشوهر مادرشوهرم باشه یه چیزی باز😑ولی عمه اصن اخههه خیلی نامردیه خواهرشوهرم بچه هاش کپی خودشونن اونوقت بخواد بچه منم به اونا بره😫تاحالا به این فکر نکرده بودم یه غصه جدید اضافه شد به دردام خداونداااااا کمککک

لطفابرای سلامتی پسرم👶🏻وبهترشدن زندگیم😞۵تا صلوات مهمونم کنید🌷فرستادین بگید منم براتون بفرستم😊.خداجونم پسرم و روز ولادت امام حسن عسکری(ع)بهم هدیه داد😍❤️اگه کاربر مرد هستی لطفا حتی لایک هم نکن ممنون از شما که به خواسته ام احترام میذارین...دلیل این خواسته ام اینه...همونطوری که دوست ندارم همسرم تو فضای مجازی با خانومها چت کنه....خودمم اینکارو انجام نمیدم چون میدونم توی یه رابطه طرفین باید هر دو پایبند به بایدها و نبایدهای زندگیشون باشن.... 

من از الان اجزای صورت بچمو میدونم

رنگ تیره غالبه ۹۰ درصد مواقع

اکر جز اون ده درصد نباشه

چشمای من تیرست باباش روشنه، پس چشماش تیره میشه

پوست من روشنه باباش سبزه ، رنگ پوستش به باباش میره

قشنگ‌میشه؟😐😂 چشم تیره پوست سبزه😐 

فان#  

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

حالا پدرشوهر مادرشوهرم باشه یه چیزی باز😑ولی عمه اصن اخههه خیلی نامردیه خواهرشوهرم بچه هاش کپی خودشو ...

چه بانمک گفتی خوشمان آمد

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
خب چرا بد باشه،کسی که بچه خواسته،باید سختی هاشو هم به جون بخره دیگه،هر که طاووس خواهد جور هندوستان ک ...

نه من که اتفاقا راضیم فقط به شوهرم بره شبیه اون بشه😍ولی بقیه نه😭

لطفابرای سلامتی پسرم👶🏻وبهترشدن زندگیم😞۵تا صلوات مهمونم کنید🌷فرستادین بگید منم براتون بفرستم😊.خداجونم پسرم و روز ولادت امام حسن عسکری(ع)بهم هدیه داد😍❤️اگه کاربر مرد هستی لطفا حتی لایک هم نکن ممنون از شما که به خواسته ام احترام میذارین...دلیل این خواسته ام اینه...همونطوری که دوست ندارم همسرم تو فضای مجازی با خانومها چت کنه....خودمم اینکارو انجام نمیدم چون میدونم توی یه رابطه طرفین باید هر دو پایبند به بایدها و نبایدهای زندگیشون باشن.... 

میگن وقتی برای بچه اقدام میکنی یاد هرکسی بیافتی بچه ات شکل اون میشه حالا نمیدونم الکی بود یا واقعی ولی من هروقت اقدام داشتم همش به ادم های خشکل فک میکردم به شوشو هم میگفتم اصلا به خانواده ات فک نکن میگفت چرا میگفتم الا باید تمرکز کنی واسه این میگم خخخخخخ 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
چه بانمک گفتی خوشمان آمد

واییی واقعا خیلی بده نفری یک صلوات بفرستین اصن به اونا نره راضیم به شوهرم بره😩🥺حالا مامانمو درک میکنم ۳تا بچه آورده همشم کپی بابامه،بابامم شبیه مادربزرگم😶😂بنده خدا 

میگن وقتی برای بچه اقدام میکنی یاد هرکسی بیافتی بچه ات شکل اون میشه حالا نمیدونم الکی بود یا واقعی و ...

🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

آرایشگرم تعریف میکرد یه نفر بوده  خودشو همسرش معمولی بودن(نقی و خانواده نه ها  )

از وقتی حامله میشه عکس یه بازیگر هندی میزنه در یخچال که هر چی میخوره اول اونو ببینه میکه الان بیا بچشو ببین یه تیکه ماه

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
2827
2791
2779
2792