2777
2789
عنوان

خستم از عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 57 پست
دعا نویس و رمالو ولش کن دلایل تو گذشته پیدا کن

بخدا ما خیلی باھم خوب بودیم مشکلی نداشتیم اون ھمع جا ھوامو داشت ھمیشع نگرانم بود نمیدونم چیشد ک یھو گف ب درد ھم نمیخوریم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا مادرا اینجوری میکنن واقعا

مادرم نامزدمنم واسه جداییمون دعاگرفته بود خوشبختانه زود فهمیدیم وباطلش کردیم 

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده
دقیقا منم ھمینجوریم  یع روز بیدار میشم ازش متنفرم ی روزم دلم تنگ میشع 😔

من یه سالو نیمه اینطوریم

دقیقاعین تومادرش جدامون کرد

سپردمشون به خدا

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶
چرا مادرا اینجوری میکنن واقعا مادرم نامزدمنم واسه جداییمون دعاگرفته بود خوشبختانه زود فهمیدیم وباطل ...

واقعانم 😔

مادرش حتی حاضر نشدہ منو ببینع و باھام حرف بزنع ببینع چجور دختریم 

بخدا ھیچی ازشون کم نداشتم کلی ادم ھستن ک دوس دارن من باھاشون ازداوج کنم ولی اینا ...

من یه سالو نیمه اینطوریم دقیقاعین تومادرش جدامون کرد سپردمشون به خدا

الان طرفت با کسی نیس ؟؟

مال من بیو و پروفایل دخترپسر گزاشتع نمیدونم منظورش چیع 😔اصن نمیتونم باور کنم با کس دیگ ای باشع

واقعانم 😔 مادرش حتی حاضر نشدہ منو ببینع و باھام حرف بزنع ببینع چجور دختریم  بخدا ھیچی ازشون ...

خیلی درکت میکنم 😣

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده
بخدا ما خیلی باھم خوب بودیم مشکلی نداشتیم اون ھمع جا ھوامو داشت ھمیشع نگرانم بود نمیدونم چیشد ک یھو ...

اسی ناراحت نشی از حرفم ولی من برداشتم اینه اگر دلیلی نداشت شاید تظاهر میکرد خیلی دوستون داره و تنها میتونه فقط شما را داشته باشه وسعی میکرد شما رو از دست نده تا اینکه شرایط عوض شد واسش

دردی که انسان را به سکوت وا میدارد. بسیار سنگین تر از دردی است که او را به فریاد وا میدارد. و انسانها فقط:  به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم!
الان طرفت با کسی نیس ؟؟ مال من بیو و پروفایل دخترپسر گزاشتع نمیدونم منظورش چیع 😔اصن نمیتونم باور ک ...

نمیدونم رفته به درک

اما دلم میگه نه

اگرم باشه برام مهم نی چون دیگه عشقی نمونده 

فقط منتظرجواب خدام🙏

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶