واقعا ینی همه خواهر شوهرا و مادرشوهرا بدن؟؟حس میکنم بعضیا واقعا نمک نشناسن پیدا کردن یه هروس خوب برا خونواده بااین وضعیت خیلی سخت تر شده یا بعضیا دنبال طلاقو مهرین یام اعتقاد دارن یه پسرو کاملا از خونوادش جدا کنن ... من ب شخصه چون خواهر هم ندارم دوسدارم اگ.برادرم بعدنا با یه خانومی ازدواج کرد برام جای خواهر باشه و برای مادرم جای دختر مام نهایت احترامو براش بذاریم و در مقابل ازش احترام ببینیم...خانوما همیشه یه طرفه قضاوت نکنین مادر شوهر و خواهر شوهر همیشه هم اونطور ک بهتون القا کردن گاهی وقتا سعی کنیم درکمونو بالاتر ببریم اینجوری زندگیمونم قشنگ تر میشه همیشه با دید منفی ادما رو قضاوت نکنیم
گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌 بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌 بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز
همون قضاوت نکنیم شما درسته عزیزم نه عروس هایی که دلشون پر درده از خانواده شوهر رو میشه قضاوت کرد
نه مادر شوهرایی که عروس بد دارن
خدا الهی به همه انقد گذشت و مهربونی بده که برا دو روز دنیا هم دیگه رو نرنجونن زندگی و به کام هم تلخ نکنن
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
عزیزم من ب شخصه هیچ وقت نخواستم شوهرم رو از خانوادش جدا کنم حتی وقتی ب شدت از مادرش ناراحت بودم نزاشتم اون ب مادرش حرفی بزنه و دلش رو بشکنه و همیشه بهش میگم بهشون سر بزنم ولی من اصلا حوصله شون رو ندارم و دلم نمیخواد بیان خونم(این رو شوهرم تقریبا خودش میدونه بدون این ک من بگم)
همه متنفر نیستن ولی وقتی مادر شوهر من نمیفهمه قرنطینه چیه و هر هفته زنگ میزنه شر می ندازه تو خونمون ک الا و بلا پاشید بیاید نباید انتظار داشته باشه من دوسش داشته باشم
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
نه من موافق نیستم کسایی که میگن خواهر شوهر ومادرم شوهر بده همه شون اینطوری نیستن همون طور که بعضی عروسا احترام خانواده شوهر رو نمیزارن تو هردو طرف هست ولی آگه هرکی چه عروس چه خواهر شوهر و مادر شوهر اشتباهات همو ندید بگیرن وبخاطر خدا گذشت داشته باشن شاید اول سخت باشه ولی بمرور اخلاقیات طرف دستشون بیاد این حرف وحدیثا ازبین میره بنظر من
من از خواهر شوهر مادر شوهر بیزار نیستم رابطمون هم احترام احترامه همه بد نیستن با خانواده شوهر مگر واقعا بدی دیده باشن که بد باشن به جز یک درصد خیلی خیلی کمی که شاید به علت تربیت نادرست یا ذات بد یا هر چی بدون بدی دیدن از خانواده شوهر بدشون میاد بقیه واقعا اینجوری نیستن