2777
2789
فیلم dab6 خیلییییییی ترسناکههههههه من نتونستم تا اخر ببینم 

روح و جن بود یا خشونتی؟

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
الان بهش احتیاج دارم,  امشب کرمم گرفته میخوام بترسم نمیشع

سجین ترکیه هم بد نیست داستانش واقعیه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم حرفمو باور میکنید یا ن

چند ماه پیش تو پیج اینستاگرامم یکی هی فیلم میفرستاد 

فالورام زیاد بود منم وقت نمیکردم همه رو ببنیم دیدم این یارو خیللللی سه پیچه یکی از کلیپ هارو باز کردم

دیدم با پتک میزنن تو کله ی نفر طرف کلش ترکید

منم تو خوابگاه بودم و تنها

و بشششششدت ترسیدم فقط جیغ میزدم و دستام میلرزید

نکته جالبش این بود ک فیلمه لایو بود!

لطفا برای خوشبختیم یک صلوات بفرستید😙😙🤗
نمیدونم حرفمو باور میکنید یا ن چند ماه پیش تو پیج اینستاگرامم یکی هی فیلم میفرستاد  فالورام ز ...

نه یا خدا این دیگ خیلی ترسناکه,  من خودم چند شب پیش تو خواب جید زدم دخترعمه بیچارم اومده بود پیشم تو خواب جیغ زدن منو دید اونم جیغ میزد مامانم بزور ساکتش کرد تو همون لحظه کتابم از تو کتابخونه افتاد

روح و جن. خشونتی که اصلا ترسناک نیستن. اینو ببین تهه ترسه من خوره فیلم ترسناکم اینو ببین واقعا ترسنا ...

با هدفووووون  هم ببین دیگ اخر ترسه صدای هدفونو اخر کن

روح و جن. خشونتی که اصلا ترسناک نیستن. اینو ببین تهه ترسه من خوره فیلم ترسناکم اینو ببین واقعا ترسنا ...

باشه سعیمو میکنم خشونتی منطورم مثل فیلمای اره بود اصلا خوشم نمیاد اون تیپیا

بهترین فیلم جهنم سبزه وای وای وای وای فیلم هزارپای انسانی رو دانلود کن ی پزشک دیوانه از ادما هزار پا میسازه فیلم بشدت ناراحت کنندس جوری ک کارگردان و نویسنده فیلمه رو میخواستن بکشن چندین مرتبه تهدیدش کردن

میگن این فیلم بدترین فیلم تاریخ سینماس حتما ببین 

بهترین فیلم جهنم سبزه وای وای وای وای فیلم هزارپای انسانی رو دانلود کن ی پزشک دیوانه از ادما هزار پا ...

فیلمی ک هرگز ب زبان فارسی دوبله نشد

فقط عربی دوبلش کردن

مامانم میگه تازه سقط کرده بودم اون موقع ها با عموم اینا همه باهم زندگی میکردن عصر که می‌شده حیاط آب پاشی میکردن تو حیاط میخوابیدن میگه خاب بودیم احساس کردم یکی نگام میکنه بلند شدم روبه روم روی دیوار یه زنی با موهای بلند نشسته بود یه دستش شبیه چنگک بود یه دستش شبیه داس میگه با خنده خیلی وحشتناک میگفت اومدم جیگرتو بخورم اومدم بکشمت میگه نمیتونستم جیغ بزنم یا حرکتی کنم میگه اینقد تلاش کردم که یدفعه جیغ زدم همه بلند شدن از خواب اونم گفت بهم فکر نکن رفتم بازم میام و دوید و رفت زن عموم میگه اونموقع که به مامانت نگاه میکردی با گچ دیوار رنگش فرقی نداشت بدون حرکت مونده بود تا بیست دقیقه یواش یواش حال مامانم میاد سر جاش و شروع به گریه کردن میکنه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
مامانم میگه تازه سقط کرده بودم اون موقع ها با عموم اینا همه باهم زندگی میکردن عصر که می‌شده حیاط آب ...

الهی, چقدر بده اینجوری ادم زجر میکشه نتونه کاری کنه