2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خانم ها اینجوری ترک میوفته رو شکم هاشون؟ 

اوهوم😑😑البته همه نه.وقتی باردار بودم هفته ی آخر زیاد میرفتم بیمارستان واسه چکاپ.معاینه ی شکمی داشتیم.تخت بغلیم شکمش دقیقا این شکلی بود ولی سفیدش.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
عققق؟چرا خب؟ همچین حال ب هم زن هم نیستا معمولا خانما همه ترک دارن 

نوشتم تو پستم...دقیقا شکم منم موقع بارداری همینطوری شد و هنوز هست وقتی میبینم چندشم میشه ...جلو شوهرم خیلی خجالت میکشم ..

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
اگه از اول حاملگی روغن زیتون بمالی زیاد نمیوفته.

ربطی نداره من خودم هیچ کرمی استفاده نکردم اما ترک نخورد بیشتر به پوستت بستگی داره و اینکه چقدر چاق بشی وزن بچه چقدر باشه میزان فعالیتت 

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
من خیلی نگرانم! چون ارثی ترک میوفته ب بدنمون من خودم روی رونام دارم کمه اما ولی خب برای این خانم زیا ...

آره اینم هست به شدت ارثیه این چیزا

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
ربطی نداره من خودم هیچ کرمی استفاده نکردم اما ترک نخورد بیشتر به پوستت بستگی داره و اینکه چقدر چاق ب ...

عزیزم درسته ولی روغن زیتون جلو ترک خوردن رو میگیره از دکتر پوست شنیدم خودم وچن نفر دیگه هم امتحان کردیم

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
اگه از اول حاملگی روغن زیتون بمالی زیاد نمیوفته.

اتفاقا این برای باشگاه رفتنم خوبه چون ی هو حجم میاری ترک میوفته

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

اسی من ندیدم☹️💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️