2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بده من سیب و موز میدم سوپ بیسکوییت مادرو خرما پوره سبب رمینی وهویج و کدو و...

کدوکهواصلانمیفته دوباردادم دوروزگریه میکرد .هویج وسیب زمینی توسوپ دادم یه قاشقدمرباخوری بیشترسوپ نمیخوره . شما چندقاشق میدی؟؟دررکزچندبارغذامیدی؟؟

من فعلا درمرحله فرنی وحریربادوم سوپم وهم چنین سرولاک وقصددارم از فردا زرده تخم مرغ و ماست هم اضافه کنم ب وعده هاش ولی ابمیوه یادم رفته چیامیتونه بخوره

خرما وبیسکویت ساده برای ۹ماه ب بعد

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
من فعلا درمرحله فرنی وحریربادوم سوپم وهم چنین سرولاک وقصددارم از فردا زرده تخم مرغ و ماست هم اضافه ک ...

سرلاک دادم بدش اومد .زردتخمرغ میشه بدیم؟؟ ماست الان میشه داد؟؟

کدوکهواصلانمیفته دوباردادم دوروزگریه میکرد .هویج وسیب زمینی توسوپ دادم یه قاشقدمرباخوری بیشترسوپ نمی ...

من صبحانه  بیسکوییت و خرما میدم و غروب میوه و شب سوپ یا پوره

پسر من میخوره غذاشو هر بار یه قاشق غذا خوری سوپ غلیظ گرم میکنم حدود دو قاشق رقیق میشه میخوردشون

من صبحانه  بیسکوییت و خرما میدم و غروب میوه و شب سوپ یا پوره پسر من میخوره غذاشو هر بار یه قاش ...

خرما چطورمیدی بهش .بچه من شیرانگورشربت میکنم میخوره خرماندادم بهش

خرما چطورمیدی بهش .بچه من شیرانگورشربت میکنم میخوره خرماندادم بهش

چندماهش بچتون؟؟ بچه من اذیت میکنه انگار۵ ۶ ساعت بعدگریه میگنه وقتی غذامیدم؟؟میوه چی میدید؟؟

سرلاک دادم بدش اومد .زردتخمرغ میشه بدیم؟؟ ماست الان میشه داد؟؟

بله زرده تخم مرغ ماست ابمیوه پوره سیب زمینی کدو هویج...وتازه ب سوپشم عدش وماش بایداضافه بشه

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
من صبحانه  بیسکوییت و خرما میدم و غروب میوه و شب سوپ یا پوره پسر من میخوره غذاشو هر بار یه قاش ...

بیسکویت مادرچندتامیدی ؟؟بهم بگوچطوردرست میکنی باشیریاآب ؟؟خرماچطورمیزنی بهش؟؟میوه چقدرمیدی بهش؟؟شیرخودتم میدی به بچه ات ؟؟چندکیلو بچه ات؟؟