سلام بچه ها خانواده شوهر من خیلی حرص درآر هستن کلا که دعوت نمیکنن مارو هیچوقت یعنی به دلمون مونده یبار زنگ بزنن بگن نهار یا شام بیاید اینجا حالا اگه خواهر شوهرم بره اونجا بخواد یه نهاری واسه اون درست کنه زنگ میزنه به شوهرم نه من خیلی کم پیش میاد به من زنگ بزنه میگه بیاید ظهر اینجا نهار بعد با اکراه میگه این آری مجبوری میخواد مارو بگه در ضمن خواهر شوهرم دختر تنی مادرشوهرم نیس زن باباشه ولی مادر شوهر من هس بعد وقتی میریم هم محاله تیکه نندازن یا یجوری دلمو نشکونن مثلا دیشب میخواسیم ظرفای شام بشوریم منو جاری و خواهر شوهر و مادرشوهر بودیم تو اسپرخونه مادرشوهر رفت نشست و بچه خواهرشوهرم بغل کرد پدر شوهرم به خواهر شوهرم میگفت
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
هنگیدم خدایی خوب شد زن نشدم این همه خواهر شوهرم مادرشوهرم پدرشوهرم جاریم و فلان ...
😂😂😂😂زنها نی نی سایت اینطورن خداییش من باشم حوصله این جریانات را ندارم همش از بیکاریه دایم جنگ بین عروس و مادرشوهره و بنظرم زشته کف کوچه و خیابونای نی نی سایت فقط خواهرشوهر و مادر شوهر. این ضعف خ بزرگیه
خوب حتما با عروس هاش حال نمیکنه دوست داشتن یه نفر زوری که نمیشه بعدم پدرشوهرت که همه را از آشپزخونه بیرون نکرده و بگه تو تنها وایسا کار کن که اینقدر مینالی خداییش تا چند تا جوون هست زشته یه مسن تر وایسته به ظرف شستن.
بخدااااا منکه واقعا کم اوردممم روحم دیگه نمیکشه ۱ ماه و نبم تماممم توی خوتههه مگه ماه ...
وای وای حالا غش نکنی ما شوهرمون راننده ماشین سنگین هستن اگه بگیرن تقصیر خودشون نیس تقصیر شماها که باید بخاطر شما که چیزی کم نداشته باشین تو فروشگاه ها برن تو جاده بعد این ویروس اگه گرفتن شوهر من میگیره به من میده من هر چیم تو خونه باشم برادرشوهرم هم با شوهرم میره به اونا میده چون تو خونشون پس چیزی که نمیدونی رو قضاوت نکن اگرم نمیفهمی بیشتر توضیح بدم بعدم من خودم از وقتی کرونا اومده هنوز رنگ نه بازار دیدم نه اقوام پس حرف الکی نزن