2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم دعوت کردن مامانت بو ع... ن میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 82 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدااااا منکه واقعا کم اوردممم روحم دیگه نمیکشه  ۱ ماه و نبم  تماممم توی خوتههه مگه ماه ...

منم حتی برا عید مامان و بابامو ندیدم.چون سوهرم سر کار میره میگم ما براشون خطر داریم .ولی به نظرم بی فایدس وقتی یه سریا فرهنگ ندارن

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه
بخدااااا منکه واقعا کم اوردممم روحم دیگه نمیکشه  ۱ ماه و نبم  تماممم توی خوتههه مگه ماه ...

دوستای من شوهراشون پرستارن باهاشون ک حرف میزنم اعصابم خورد میشه.

فک نمیکنم واقعا این درکش انقد سخت باشه!!!!!!!!!

هنگیدم خدایی خوب شد زن نشدم  این همه خواهر شوهرم مادرشوهرم پدرشوهرم جاریم و فلان     ...

😂😂😂😂زنها نی نی سایت اینطورن خداییش من باشم حوصله این جریانات را ندارم همش از بیکاریه دایم جنگ بین عروس و مادرشوهره و بنظرم زشته کف کوچه و خیابونای نی نی سایت فقط خواهرشوهر و مادر شوهر. این ضعف خ بزرگیه

خوب حتما با عروس هاش حال نمیکنه دوست داشتن یه نفر زوری که نمیشه بعدم پدرشوهرت که همه را از آشپزخونه بیرون نکرده و بگه تو تنها وایسا کار کن که اینقدر مینالی خداییش تا چند تا جوون هست زشته یه مسن تر وایسته به ظرف شستن.

وای وای حالا غش نکنی ما شوهرمون راننده ماشین سنگین هستن اگه بگیرن تقصیر خودشون نیس تقصیر شماها که باید بخاطر شما که چیزی کم نداشته باشین تو فروشگاه ها برن تو جاده بعد این ویروس اگه گرفتن شوهر من میگیره به من میده من هر چیم تو خونه باشم برادرشوهرم هم با شوهرم میره به اونا میده چون تو خونشون پس چیزی که نمیدونی رو قضاوت نکن اگرم نمیفهمی بیشتر توضیح بدم بعدم من خودم از وقتی کرونا اومده هنوز رنگ نه بازار دیدم نه اقوام پس حرف الکی نزن

بیا اونا خودشون هستن میشورن تو بیا نمیخواد بشوری بیا پیش بچه یعنی منو جاریم آتیش گرفتیم خیلی بیشعور ...

دیگه ادم میخواد بره خونه پدر مادرش که این حرفارو نداره بعداشم حالا مادر شوهرتم بیاد ظرفاروبشوره شما نباید بزاری فکر کن مامانه خودته 

آره خدایی ولی مردا هم باجناق دارن برا 7 پشتشون کافیه     وای نگووو    

اره باجناقم رو مختونه😊

ولی مردا وسط زنشون و مامانشون میمونن خیلی اذیت میشن. انشالله واسه شما پیش نیاد...

خوب حتما با عروس هاش حال نمیکنه دوست داشتن یه نفر زوری که نمیشه بعدم پدرشوهرت که همه را از آشپزخونه ...

خواهر شوهر مسن هس بنظر تو بعدم مادرشوهرم که بچه شو گرفته بود بیشتر دقت کن بیا یه پست بزار بدرد استارتر بخوره نکه فقط یه چیزی گفته باشی