2777
2789
عنوان

پنکیک جان+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4790 بازدید | 64 پست
خوب چیکارشون کنم همه رو با هم قاطی کنم اولویت بندی نداره؟

آره نه نداره

تابه رم چرب نکن خودش حباب زد راحت برمیگرده به اندازه یه ملاقه کوچیک بریز تو تابه

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
جات خالی حتما درس کن باردارم هستی هوس نکنی مدیونت بشم😘

ن گلم هر چی هوس کنم فوری درست میکنم حتما درستش میکنم ممنونم 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چیکارشون کنم همه رو با هم قاطی کنم اولویت بندی نداره؟

یک عدد تخم مرغ +یک عاشق چای خوری وانیل +یک عاشق غذاخوری شکر +یک قاشق غذاخوری روغن هم بزن تا کرم رنگ بشه > آرد یک پیمانه نصفش رو با بکنیگ پودر روی موادت الک کن بعدم هم بزن بعد نصف پیمانه شیر رو بریز و هم بزن بعدش نصف آرد باقی مونده رو الک کن رو موادت بعد نصف پیمانه شیر رو دوباره به تدریج بریز و هم بزن بعد یک یا دو ملاقه رو روی ماهیتابه نچسب بدون روغن بریز! نوش جان 

یک عدد تخم مرغ +یک عاشق چای خوری وانیل +یک عاشق غذاخوری شکر +یک قاشق غذاخوری روغن هم بزن تا کرم رنگ ...

عالی گفتی ممنون عزیزم

ی سوال میشه ی کم شکر رو بیشتر بزنم بدون عسل و مربا بخوریم؟

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
دستور سفیدشو دارین خانوما و بگید روشون چی بریزیم دوست دارم درست کنم

عزیزم منم ساده وانیلی درست میکنم با کره یا عسل با سس شکلات میخوریم خیلی خوشمزس 

‌‌‌"خاکستر می‌گوید آتش را میتوانم ببخشم ولی تبر را هرگز"