2777
2789

یبار که قبلا بهم گفته بود هروقت خواستی زایمان کنی نمیام بیمارستان همراهت باشم روی من اصلا حساب نکن‌ سراون حرفش دوساله بغض ولم نمیکنه الانم برگشته میگه بچه دار شدی نمیگیرمش اصلا مسئولیت داره من هیچی نگهش نمیدارم.نمیدونم بقیه مادربزرگا چجور نوه هاشونو نگه میدارن!!!!!هرچی بیشترمیگذره بیشترازش بدم میاد

❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان خودت؟؟ چه حرفا میزنه همه ارزوشونه نوه شونو بگیرین بغلشون  حتما مانانت نوه زیاد دار

بچه اولم.نوه هم تاحالا نداره.خلاصه خواهر تو درجریان باش من یه خاک برسر بی کسم که نزدیکترین کسم نه واسه زایمانم میاد نه بعدها بچمو یه ساعت نگه میداره.دختر تو این شرایط به مادرش لازم داره که مادر من هستش و انگار نیست.کاش جای بابام مامانم مرده بود

❤️

خیلی زشته راجع ب مادرت اینجوری حرف میزنی حتی اگه اون اشتباه میکنه و کاراش درست نیست اینجا اومدن و ا ...

نمیشه.توروجون عزیزت منو ملامت نکن من الان خیلی ناراحتم

❤️

بچه اولم.نوه هم تاحالا نداره.خلاصه خواهر تو درجریان باش من یه خاک برسر بی کسم که نزدیکترین کسم نه وا ...

خدا به دلت آرامش بده عزیزم 

خدا دل مامانتم نرم کنه

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
خیلی زشته راجع ب مادرت اینجوری حرف میزنی حتی اگه اون اشتباه میکنه و کاراش درست نیست اینجا اومدن و ا ...

دردو دلم نمیتونه بکنه بنده خدا؟ 

شاید دلش گرفته

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
بچه اولم.نوه هم تاحالا نداره.خلاصه خواهر تو درجریان باش من یه خاک برسر بی کسم که نزدیکترین کسم نه وا ...

اینجوری نگو بیشتر اذیت میشی خودت 

خدا به دلت آرامش بده 

شاید مامانتم عصبانی بوده یه چیزی گفته نظرش عوض میشه بعدا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز