ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
قانع نمیشم، از لر و کرد بوجود اومده اصن زبانشم یه چیزی بین لری و کردیه😂
من خودم با این که ساکن لرستانم اما اصن لری بلد نیستم.کردی هم که نمیفهم. در کل اول تمدن کاسیت(لک ها) به وجود اومده.بعد عیلامی ها(لرها) و بعد مادها(کردها)به وجود اومده حتی الان مورخان تایید کردن که لکی کهن ترین گویش ایران باستانه.زبان های غربی به هم شباهت هایی دارن منتها این طوری باید بگیم که لری کمی شبیه لکیه و کردی هم شبیه لری یعنی در واقع ریشه ی برخی کلمات این دو زبان لکیه.لکها بخشی عظیمشون به کشورهای دیگه مثل روسیه و ترکیه و کشورهای حاشیه دریای خزر مهاجرت کردن و حتی بخش عظیم دیگشونم توسط اسکندر قتل عام شده چون جمعیتش در ایران از لر و کرد کمتره بخاطر همین مردم خیال میکنن که امکان داره طوایفی از لر یا کرد باشن در صورتی که قدمت اون حداقل چند هزار سال قبل لر و کرد بوده.
برو تو ویکی پدیا راجع به اصالت قومت بخون که بطور صریح و واضح گفته لک در ایلات لر قرار میگیره.. ...
اکثر این اطلاعات تاریخی مربوط به حمد الله مستوفیه . که هفتصد سال پیش این اطلاعات رو نوشته که اصن تکنولوژی اونقدر پیشرفت نکرده.الان یه تندیسی به اسم تندیس ایشتار هست که یکی از موزه های انگلیس به سر میبره این تندیس قدیمی ترین تندیس مفرغی ایرانه که متعلق به تمدن کاسیت بوده