2777
2789
عنوان

خیانت مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6290 بازدید | 120 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قد انرژی مثبت دادی بهم😂😂😓😓

انشالله درست میشه ولی خدایی پس فردا خواسی ازدواج کنی مامانت سنگ انداخت جلو راهت میتونی از این طریق کارتو پیش ببری ی جورایی اما سکوت کن هیچی نگو

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

به نظرم با مانت حرف بزن بگو که قضیه رو فهمیدی علتشو از مامانت بپرس خیلی اروم ودوستانه،وازش بخواه به خاطر شما این کارو نکنه وبهش بگو اگه یکی از قضیه بو ببره کی حاضره با من ازدواج کنه،کاری کن خودش به اشتباهش پی ببره،از اینکه خیلی گناه داره که با اینکه به پدرت تعهد داره با یکی دیگه....

سوا از این حرفا ب نظرم واقعا نمیشه هیچ کاری کرد هیییییچی ی جورایی تف سر بالاس 

متاسفانه دقیقا همینطوره،استارتر عزیز یه جمله قدیمی تو فرهنگ ما ها هست که میگه مادرو ببین بعد دخترو بگیر.اصلا کاری نکن صداش در بیاد.همه چی رو بین خودت و مادرت و نهایتا یه مشاور حل کن.نزار حتی بگوش پدرت برسه خودت جلو مادرت ضعف نشون نده.جوری محکم حرف بزن که ازت حساب ببره

انشالله درست میشه ولی خدایی پس فردا خواسی ازدواج کنی مامانت سنگ انداخت جلو راهت میتونی از این طریق ک ...

عاشقتم 😂😂😂 خیلی باید فرصت طلب باشم که همچین کاری کنم ولی خب یجورایی هم حقشه 

چی بگم والا

عاشقتم 😂😂😂 خیلی باید فرصت طلب باشم که همچین کاری کنم ولی خب یجورایی هم حقشه  چی بگم والا

برو بشین سره درست بهش فک نکن اصلا چون هر کار کنی خودت بیشتر اسیب میبینی... رو پیشنهادمم فک کن😁😅

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون