شوهر من برا تولدم دو تا شمع روشن کرده بود یدونه کیک گرفته بود با شال گرون و کلا و یه خرس گنده ولی خدایی خوب سورپرایز شدم وقتی درو وا کردم خرسو انداخت روم شوشو رو ول کرده بودم خرسو بغل کرده بودم 😂😂
زومبا کار میکنم 🤸♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم 👗 زبان بدن بلدم 👀👅 اشپزیم زبانزد👩🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘♀️
روز زن کادو خواست بده اول یه گوشی نوکیا ساده بهم داده بود دید خوشم نیومد گفت باشه یکی دیگه گرفتم امیدوارم خوشت بیاد که باز کردم یه لباس خیلی زشت بود که بعدش مشخص بود ازمامانش بود ازاخر حسابی ناراحت و دپرس شدم یه گوشی بهم هدیه داد که واقعا سوپرایز شدم
روز تولدم هم اول یه زنجیرطلا داد که گفتم کو پلاکش اینوچیکارکنم خیلی گیردادم شب بعدش پلاک که به اسم خودش بود نشونم داد که قبل اینکه بگیره جوری نفهم که نظرخودمو پرسیده بود سفارش داده بوداخرش سوپرایز میشم میگم چرا آخه باید اول اذیت کنی بعد بدی