2777
2789

پیازو گوشتو بسرخ هویجم رنده درشت کن تفت  بده حسابی زعفرون بریز دراخر برنجتو کشیدی اینو کنارش بریز میتونی بامرغ ریش ریش یا تکه ای هم بدرستی 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

وقتي كته داره آبشو ميكشه آروم موادتو اضافه كن كه له نشه برنجا بعدم رو شعله پخش من بذار دم بكشه.موادشم نميدونم چيه تا حالا درست نكردم عزيزم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هویج جدا تفت بدم؟

نه با همون مواد سریع نرم میشه زعفرونو ریختی پیچو کم کن درشو بذار قشنگ میپزه البته چن دیقه کوتاه بذار 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اول بگو برنج عنبربو ازکجامیخری کیلویی چنده

برنج عنبر بو چيه؟ چه مزايايي داره؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
نه با همون مواد سریع نرم میشه زعفرونو ریختی پیچو کم کن درشو بذار قشنگ میپزه البته چن دیقه کوتاه بذار ...

اینطوری حتما خوب میشه؟ حالت خورشت نشه رو برنج؟

مامانم ک میپزه موادش کاملا با برنج مخلوطه

من سینه مرغ می پزم و ریش میکنم هویجم رنده میکنم و همراه سینه مرغ ریش شده در کره تفت میدم کمی که سبک شد خلال بادام بهش اضافه میکنم و در حد دو قاشق شکر این مواد را به برنجت اضافه کن و داخلش زردچوبه و زعفران بزن کمتر آب بریز که شفته نشه

گوشت مرغ رو با زرد چوبع و پیاز و آب میزارم آبپز میشه اخرش باید کلا ۳تا۴قاشق اب مرغ بمونه  بعد ریش میکنمش .

پیاز بزگ تفت میدم و هویجایی رو که خلال نازک و اندازه بند انگشت بریدم رو میریزم و اندازه نصف قاشق شکر و نمک و ادویه نیزنم درشو نیزارم تا هویجا نرم بشه و بپزه بعد مرغ ریش شده زرشک وکمی رب گوجه .زعفران دم کشیده و دارجین پودر زیره میریزم و اون آب مرغ رو میریزم توش 

برنجو ابکش میکنم ته دیگ کنجد میپاشم نون یا سیب زمینی میزارم برنج مواد لا ب لا نوبتی میریزم آخرش هم بازم زعفران و دارچین 

میرارم دم

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
اینطوری حتما خوب میشه؟ حالت خورشت نشه رو برنج؟ مامانم ک میپزه موادش کاملا با برنج مخلوطه

خوب کته کن بعد دم کشیدم برگردون تو ی سینی و مواد را باهاش قاطی کن

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
اسمش عنبر بو هست عزیزم مزیت خاصی ام  نداره

ممنون عزيزم تا حالا نشنيده بودم  اسمشو

اینطوری حتما خوب میشه؟ حالت خورشت نشه رو برنج؟ مامانم ک میپزه موادش کاملا با برنج مخلوطه

اخه گفتی نمیتونی ابکش کنی نمیخوای اب بریزی خورشت بشه اگه خیلی حساسی گوشتو پیازو جدا تفت بده هویجو جدا دستوراتشم تونت زیاده