2777
2789
غصه نداره ک وقتی همه باهات لج میشن انسان داره مسیره درستی رو طی میکنه

جدا؟؟؟ منم همیشه کلی مخالف دارم یه بار دوستم گفت همه که بد نمیشن ایراد از خودته🤔از خیلی وقت پی دارم رو خودم کار میکنم اما همچنان ناموفق هستم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به تاریخ انگلستان و کره جنوبی اره خیلی علاقه دارم .ولی به تاریخ ایران و اسلام نه 😁

تاریخ انگلستان واقعا خوندن داره البته ی کشوره فوق‌العاده خیانتکاره و البته خوش شانس خیلی خیلی در مورد تاریخ کره جنوبی شنیدم تا قبل از جنگ جهانی دوم ی کشور فوق‌العاده ضعیف بوده درسته؟

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است
تاریخ انگلستان واقعا خوندن داره البته ی کشوره فوق‌العاده خیانتکاره و البته خوش شانس خیلی خیلی در مور ...

اره و اگه اشتباه نکنم شهردار سئول بور که آرزو میکرد یه روزی به اندازه ایران بتونه موفق بشه همون موقعم یه خیابون به نام سئول تو تهران نام گذاری کردن یکی به اسم تهران تو سئول 

ولی حالا اونا کجان و ما کجا 🙃

جدا؟؟؟ منم همیشه کلی مخالف دارم یه بار دوستم گفت همه که بد نمیشن ایراد از خودته🤔از خیلی وقت پی دارم ...

اشتباس بنظرم هرچی مخالف داشته باشی نشون دهنده ی مطرح بودنته

اشتباس بنظرم هرچی مخالف داشته باشی نشون دهنده ی مطرح بودنته

مرسی امیدوار شدم به خودم🙏

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اره و اگه اشتباه نکنم شهردار سئول بور که آرزو میکرد یه روزی به اندازه ایران بتونه موفق بشه همون موقع ...

اره خب واقعا جای فکر کردن داره من علاقه ب تاریخ و ادبیات و فلسفه ی آلمان دوره ی رایش سوم دارم قرن ۲۰

مرسی امیدوار شدم به خودم🙏

اره هیچ وقت خودتونو دسته کم نگیرین و نگین مطمعنا اشتباه میکنم چون ممکنه سرنوشت شمارو ب بالاترین سطح زندگی ببره

اره خب واقعا جای فکر کردن داره من علاقه ب تاریخ و ادبیات و فلسفه ی آلمان دوره ی رایش سوم دارم قرن ۲۰

خب پس اگه علاقه داری هنوزم دیر نشده . برو یه دانشگاه و ادبیات آلمانی بخون اگه حوصله کنکور خوندن نداری برو دانشگاه آزاد