2777
2789

سلام خانوم خوشگلا

من تند تند مینویسم چون یه پست باشه طولانی میشه و از حوصله خوندن خارج. شماهم اگه سوتی تو شب عروسی یا فیلم عروسیتون هست تعریف کنید دور هم بخونیم حال کنیم

امشب داشتیم دوباره با شوهرم فیلم عروسیمونو میدیدیم قسمت سالن و مهموناش. قبلش اینو بگم که خانواده شوهر من از اونایی هستن که همیشه عروسی قاطی میگیرن و خانوما راحتن و با همون لباس مجلسی که بقیه تو عروسی های مجزا میپوشن، تو عروسی هاشون میان( نهایت تلاشم براب توصیف این بدونید چی به چیه😅) ولی بیشتر فامیل من خصوصا سمت مادریم جو مذهبی دارن و برای همین عروسی ها تا الان کلا تو تالار های تهران و جدا بود. باغ و قاطی و اینا درکار نبود

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

مامانم بخاطر فامیلاش از اول عقد گفت عروسی باید مثل بقیه تو تالار و جدا باشه ولی شوهرم به من گفت نه عروسی با ماست لطفا درباره نحوه گرفتنش اذیت نکنید و یه شب هزار شب نمیشه و تمام خوشی و کیف عروسی به قاطی بودنشه و ...

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خلااااصه که بعد مذاکرات گسترده و فراوان تهش توافق شد عروسی رو تو باغ بگیریم و اولش جدا باشن زنونه مردونه و آقایون تو باغ و خانوما تو عمارت و بعد شام خانوما هم بیان تو باغ و مجلس قاطی بشه. البته شام داخل صرف میشد و اول اقایون میومدن داخل بعد همگی میرفتیم فضای بیرون

خوب

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

مامانم همش میگفت من اقوامم مذهبی ان و ایمانشون اولویته و مرداشون قاطی بشه مطمئنم میرن پس اولشو جدا بگیریم که اوناهم باشن تو مجلس