2777
2789
عنوان

هییییییییییییییییییی زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 43 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

‏داشتم گواهینامه بابامو نگاه میکردم یهو چشمم افتاد به گروه خونیش که o منفیه، گفتم عهه بابا تو به همه میتونی بِدی ولی کسی نمیتونه بهت بِده!

از اون روز ب بعد دیگه مجبورم حرفامو روی کاغذ بنویسم

چند شب پیش ظرف شستن یه لیوان شکستم، املت درست کردم یه تخم مرغ شکستم🤓 گفتم شلید خنده به لبت بیاره ع ...

مرسی عزیزم فدای مهربونیات 

هیییی

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
‏داشتم گواهینامه بابامو نگاه میکردم یهو چشمم افتاد به گروه خونیش که o منفیه، گفتم عهه بابا تو به همه ...

😐😑

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
این حالا مال امروز از اون ور مستاجرم از اون ور باردار نمیشم از اون ور بخاطر ناراحتی افسردگی و وسواس ...

حداقل میدونی کسی نیست که بدتو بخواد

خداقل  استرس اینو نداری که شوهرت پاشو از خونه بزاره بیرون  ایا داره بهت خیانت میکنه یا نه

خوب ازش جدا شو این که ناراحتی نداره

میدونم خودش مقصرر نیست

دوسش دارم

وا بس کی  مقصره

جاریم و برادر شوهرم که از روی حسادت دارن زندگیمو خراب میکنن