2777
2789

گوجه رو  پوره کن جدا سرخ کن با زردچوبه و نمک فلفل . 

برنج رو کته ای درست کن مثلا ۲ لیوان برنج و با ۳ لیوان آب بپز کره به جای روغن توش بریز و یه ق غ نمک 

برنج رو جدا دم بذار یک ساعت

بعد که برنج رو خاموش کردی مخلفات گوجه رو قاطی اش کن 

اینجوری شل و ول نمیشه 

می تونی سیب زمینی هم نگینی سرخ کنی کنارش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کته گوجه هم   پیاز سرخ شده و گوجه ریز خورد شده می زم و نمک سر میزارم آب بندازه و سرخ بشه بعدتلخون و فلفل و برنج   بعدم دم میکنیم

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم

برای اینکه دمپخت شل نشه فقط کافیه تا روی برنج آب بریزی اگه برن خیلی قل میخوره هم تا یه بند انگشت آب رو برنج باشه کافیه من چون خوشم میاد با خورده برنج خوش عطر درس کنم فقط تا روی برنج آب میریزم تامام   

چرا؟  نه من اینجوری بیشتر دوست دارم برنج اش دون دون و قشنگ در میاد بدم میاد شل باشه

آخه اونجورم دون دون میشه گوجه که سرخ میشه دیگه شل نمیکنه اگه اندازه آب دستت باشه 

آخه اونجورم دون دون میشه گوجه که سرخ میشه دیگه شل نمیکنه اگه اندازه آب دستت باشه 

نه نمی دونم چه جور توضیحش بدم 

من لوبیا پلو و هویج پلو رو هم همین طوری درست می کنم مخلفات رو می ذارم حتی برنج یه کمی سرد بشه بعد اضافه می کنم