2777
2789
ممنون عزیزم،من غرب کشورم    یه موقعیت کاری تو مرکز استان برام پیش اومده دو دل شدم برم یا ...

من بودم میرفتم ماموریت تقریبا حقوقته دوبرابر شایدم بیشتر کنه البته اگه خونه داشته باشی ونخوای کرایه میده شرکت توزیع که من هستم خوابگاه داره برای خانمها واقایون مجردی که از شهرستان میاد

من اللن همکار خانوم از کرمانشاه  لرستان وچندتا شهر دیگه داریم که چندسال اینجا حتی یکسریاشون اینجا ازدواج کردن بشتگی به روحیه خودت داره که میتونی با هم اتاقی یا تنها کنار بیا وگرنه مرکز استان پیشرفت داده چون میتونی بعد چندسال سرپرستی بگیری بعد ربیس امور بشی من بودم حتما میرفتم مخصوصا تو ارگانهای دولتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم میرفتم ماموریت تقریبا حقوقته دوبرابر شایدم بیشتر کنه البته اگه خونه داشته باشی ونخوای کرایه ...

خوابگاه داره ولی برا یکی دو روز نیس ک بخوام برم،ینی کلا باید انتقالی بگیرم برم،الان تقریبا۵ تومنی میدن،میگن اگه این شغلو قبول کنم چون ماموریت زیاد باید بری تا ۹تومنم میرسه،ولی باید برم خونه دانشجویی و از خانوادم دور میشه دو ساعت راهشه،البته خوبیش اینه مجردم

شما بودین قبول میکردین واقعا؟

بنظرتون با کی مشورت کنم؟؟

...
من اللن همکار خانوم از کرمانشاه  لرستان وچندتا شهر دیگه داریم که چندسال اینجا حتی یکسریاشون این ...

کار من تخصصی نمیتونم رییس امور بشم، آخرین پستش مدیریته اون قسمته،منم از این دو تا استانم دقیقا

...
فقط یک نصیحت به عنوان کسی که ۱۴ ساله تو ارگانهای دولتی پیمانکار بودیم بهدهیچ وجه اعتماد نکن بزرگترین ...

جدی؟

دیدم خیلی پشت سر هم حرف میزنن،جلو هم از هم تعریف میکنن پشت سر که میشه هزار تا وصله بش میچسبونن

...
خوابگاه داره ولی برا یکی دو روز نیس ک بخوام برم،ینی کلا باید انتقالی بگیرم برم،الان تقریبا۵ تومنی می ...

ببین اول تا آخر چه کار چه چه روزگار از خانوادت جدا میشی من بودم بخاطر استقلال مالی ورفتاری حتما میرفتم چون فکر کنم سنتونم بالای ۲۵ باشه ودیگه عاقلانه میتونید تصمیم بگیرید واینکه راحت پس انداز کنید همه همکارهای من الان تونستن یک اپارتمان کوچیک بخرن بعدش شما از صبح تا ۴ اگه مرکز اصلی باشین واگر شرکت توزیع باشین از صبح تا ۲ سرکارین بعدم استراحت وقتی واستون نمیمونه که تنهایی را حس کنید صددرصد میرفتم

جدی؟ دیدم خیلی پشت سر هم حرف میزنن،جلو هم از هم تعریف میکنن پشت سر که میشه هزار تا وصله بش میچسبونن

ببین جو شرکت توزیع همینه سعی کن با کسی خیلی قاطی نشی مخصوصا چون مجردی باهمه خوب باش ولی تو گروههایی که تشکیل میدن علیه همدیگه شرکت نکن 

ببین اول تا آخر چه کار چه چه روزگار از خانوادت جدا میشی من بودم بخاطر استقلال مالی ورفتاری حتما میرف ...

آره عزیزم ۲۹ سالمه 

مرسی عزیز دلم خیلی خیلی ممنونم ازت❤❤❤ 

دقیقا سر همین جدا شدنه از خانواده اذیتم که بقول شما بالاخره تا کی

...
آره عزیزم ۲۹ سالمه  مرسی عزیز دلم خیلی خیلی ممنونم ازت❤❤❤  دقیقا سر همین جدا شدنه از خان ...

همه جوانب کاریتو بسنج ببین اون شغل چقدر پیشرفت داره ایا امکان ارتقا داره یا نه صرفا یک کارشناس میمونی اختلاف مالی سمت فعلی با اون را بسنج وگزینهداخر به جدایی از خانواده فکر کن چون این اتفاق یکروزی می افته  موفق باشین