من ۱ ق غذاخوری خمیرمایه. یک سوم لیوان اب ولرم. ما بقی حجم لیوان شیر. ۴ ق غذاخوری شکر. ۵۰ گرم کره. ارد ۳ تا ۴ پیمانه. کمیوانیل و نمک. ۱ عدد تخم مرغ
همه مواد رو میذاری هم دمای محیط بشه. (مایه خمیر. آب ولرم و کمی شکر و مخلوط میکنی ک مایه خمیر عمل بیاد در جای تاریک میذاری)حدودا ۵ تا ۱۰ دقیقه طول میکشه ک عمل بیاد. تخم مرغ و با شکر و وانیل و نمک مخلوط میکنی. بعد شیر ولرم و اضافه میکنی و مایه خمیر و ارد و کم کم اضافه میکنی کره رو هم اضافه میکنی. تا جایی ک دیگه خمیر جمع بشه باید دقت کنی زیاد ارد اضافه نکنی ک باعث سفت شدن پیراشکی میشه اگه دیدی ک چسبندگی زیاد هست یه کمی ارد و بریز سطح کار بعد خمیر و روی اون ارد ورز بده ک خمیر بهتری بهت بده یه کمی ک ورز دادی حدودا یک ساعت ب خمیر استراحت میدی ممکن زودتر خمیرت ب عمل بیاد حجم خمیر زیاد بشه و انگشت بزنی داخل خمیر جای انگشت روی خمیر باقی بمونه. بعد با وردنه باز میکنی و قالب میزنی من با لیوان قالب میزنم وسطش هم یا با ماسوره یا در نوشابه. دوباره ده یا یک ربع استراحت میدی بهش و در تمام مراحل روی کار و میپوشونی. بعد در روغن داغ و شناور سرخ میکنی موقع سرخ شدن هم حتما روی پیراشکی و با قاشق روغن بریز. زیر گاز و هم کم کن ک قشنگ مغز پخت بشه. اگه خواستی رویه اش شکلات بریزی بذار دونات خنک بشه بعد توی شکلات اب شده بعلطون. ولی اگه شکری خواستی همونجوری داغ در شکر بغلطون
ضخامت خمیر هم دست خودت میتونه باشه ک پیراشکی قطور دوست داری یا نه ب این هم دقت کن ک دفعه دومک استراحت میدی باز هم یه کمیحجم میگیره خمیر
فکر کنم خیلی کامل توضیح دادم