2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

همش دلم گریه میخوادبدبختی به شوهرمم نمیتونم بگم اصلانمیدونم چه جوری ثابت کنم

ببین اصلا نباید دخالت کنی تو زندگی یه زوج دیگه حتی اگه اون زوج پدر و مادرت باشن هرچی‌کنکاش کنی فقط حالت بدتر میشه

من متاهلم وبچه دارم ازوقتی فهمیدم دیدم کلابه پدرم عوض شده اصلانمیتونم بااین موضوع کناربیام حتی نمی ...

بزارین زندگیشون بکنن تا الان مادرت هزار بار فهمیده یا به پدرت بگو بسه کثافت کاری خجالت بکش واقعا

امپراطور احساس
ببین اصلا نباید دخالت کنی تو زندگی یه زوج دیگه حتی اگه اون زوج پدر و مادرت باشن هرچی‌کنکاش کنی فقط ح ...

چیکارکنم بیخیال بشم یابشینم بابابام حرف بزنم وبگم میدونم یاطرف پیداکنم وبفهمم کیه

امیدت فقط به اون بالایی باشه
بزارین زندگیشون بکنن تا الان مادرت هزار بار فهمیده یا به پدرت بگو بسه کثافت کاری خجالت بکش واقعا

کاش چیزی بنام خیانت وجودنداشت

احساس میکنم کل مردای روی زمین همینن

امیدت فقط به اون بالایی باشه
چیکارکنم بیخیال بشم یابشینم بابابام حرف بزنم وبگم میدونم یاطرف پیداکنم وبفهمم کیه

بسته به شرایطت باید تصمیم بگیری من سکوت کردم و دیگه کنکاش نکردم تو زندگیشون جون اگه بابام میفهمید من میدونم شاید بدتر میکرد