2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ولی فکر کنم بهتر بود سیتالوپرام رو مصرف میکردی..پرانول برا شپش قلبه برا درمان حملات پانیک یا فلو ...

درسته،یکی از آشنایان نزدیکمم به این حمله مبتلاس،آسنترا میخورد،دوران بارداریش،الان دوباره عود کرده داره فلوکونازول میخوره،سیتالوپرام و استفاده کردم،از ۱/۴ شروع کردم،احساس کردم حالم و بد کرد،بیقرار میشدم،دیگه استفاده نکردم..نمیدونم،شایدم زیادی وسواس پیدا کردم

درسته،یکی از آشنایان نزدیکمم به این حمله مبتلاس،آسنترا میخورد،دوران بارداریش،الان دوباره عود کرده دا ...

باید چند روز بخوری اگه بهت نساخت به دکترت بگی داروتو عوض کنه..منم اول فلوکستین میخوردم جواب نداد بهم سرترالین داد...حالا که به خاطر کرونا نمیشه دکتر رفت ولی بعدا حتما مرتب دکترتو برو...دارو هر چقدر هم عوارض داشته باشه از حالت وحشتناکی که موقع پانیک به آدم دست میده بدتر نیست‌..باور کن من بعد از چندین سال تازه ۱ ساله که فکر کنم دارم زندگی میکنم همش به اضطراب و تنش گذشت زندگیم

باید چند روز بخوری اگه بهت نساخت به دکترت بگی داروتو عوض کنه..منم اول فلوکستین میخوردم جواب نداد بهم ...

حالا یه دکتر خانوادگی داریم،که ۲۰ روزه مطب نبوده،خیلی رکتر خوبی هستش،و دلسووووز،شنبه قراره بعد از ۲۰ روز بیاد مطب،میخوام اولین نفر  و اول وقت برم مطبش.باهاش تماس گرفت خواهرم،به خواهرم گفت همش از استرسه،باید آلپروزولام بخوره،ولی خوب خودم میخوام برم حضوری با رعایت بهداشت و این چیزا و اینکه خیالم راحته مطب و تازه باز کرده براش از حال و روزم توضیح بدم.به نظرم بهتز از هیچیه.دکتر اعصاب که فعلا نمیرم نمیشناسم جایی که مطمئن و تمیز باشه.بارها شده حالم بد شده حس کردم باید برم درمانگاه و نرفتم از ترس کرونا

حالا یه دکتر خانوادگی داریم،که ۲۰ روزه مطب نبوده،خیلی رکتر خوبی هستش،و دلسووووز،شنبه قراره بعد از ۲۰ ...

باور کن اول باید افکارتو درست گنی

قرص فایده نداره خودانی دیگه

باور کن اول باید افکارتو درست گنی قرص فایده نداره خودانی دیگه

رفتارم درست بووود...پر انرژی و شاداب بودم،اهل ورزش،رشته ورزشیم شنا بود،اهل تفریح و گشت و گذار و طبیعت......ولی تو این چندین ماهه اخیر شوک بدی بهم وارد شد،صبوری کردم،خود خوری کردم،الان آثارش و میبینم

رفتارم درست بووود...پر انرژی و شاداب بودم،اهل ورزش،رشته ورزشیم شنا بود،اهل تفریح و گشت و گذار و طبیع ...

اهااااان

حالا سعی کن غذاهای طبع سرد کمتر بخوری

ترشی عدس پلو بادمجون