2777
2789
عنوان

ی سوال در مورد تل گرام داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 22 پست
همون که گفت بهت لایک کنید عکس رو اون تاپیک رو گزارش کن

چشم گلم

صدایت میکنم آقــا...همین جایم... خودم تنها...از این پایین به آن بالا...صدایم می‌رسد آقــا؟...نگاهم در زمین گیـر است...خودم هم خـوب میدانم...بسـی دیـر است...بسـی دیـر است.‌..برای پَــر زدن اما امیـدم را نگیـر آقــا...ازاین سقف گناهانم دعا بالا نمی آید،دعا آنجا نمی‌آید...دعایم را ببر بالا...شفاعت کن مرا آقـا...شمــا را میدهم سوگنــد...به حق مـادرت زهـرا نگاهت را نگیـر آقـا...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها یه سئوال من شمارمو حتی دایی هام ندارن.چندروزه پشت سرهم چندتا آقا هی پیام میدن توتلگرام هیچ مشخصاتی هم ندارن جریانش چیه شوهرم دید  فقط یکیشون توپروفایلش عکس داره و ماشینش هست شماره ماشینش برداشتم باز ادامه بده از رو پلاک ماشین بدن داداشم پدرش دربیارن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه، چون وقتی دیلیت اکانت بشه اون پایینم میزنه ک کاربر حذف کرده اکانتشو چتو پاک کنید

عزیزم میشه پست منو بخونی راهنمایی کنی کامنت بالا

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم میشه پست منو بخونی راهنمایی کنی کامنت بالا

شمارتو ندارن  پی ویتو دارن ک اومدن..شاید برا کسی پیام فرستادی اونم‌برا کسی دیگه ریپلای کرده ازون طریق میتونن وارد پی ویت بشن

بچه ها یه سئوال من شمارمو حتی دایی هام ندارن.چندروزه پشت سرهم چندتا آقا هی پیام میدن توتلگرام هیچ مش ...

برو تو قسمت تنظیمات تلگرامت این قسمت ک اسکرین گرفتم رو بیار مث من تنظیمش کن دیگه کسی از طریق پی وی نمیتونن بهت پیام بدن فقط با شماره 

برو تو قسمت تنظیمات تلگرامت این قسمت ک اسکرین گرفتم رو بیار مث من تنظیمش کن دیگه کسی از طریق پی وی ن ...

مرسی عزیز دلم لطف کردی جوابمو داری ممنون بابت راهنماییت