2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک عدد خواهر شوهر هستم پشت سرم حرف نزنین ممنون😎

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
بچه ها برا من هر وقت میاد خونمون یا زنگ میزنه میخاد داشته هاشو به رخم بکشه و نشون بده خیلی خوشبخته و ...

خواهرشوهر من برعکسه باز هروقت منو ببینه یا زنگ بزنه همش ناله میکنه که شوهرم بده پول نمیده خرجی نمیده اخلاقش بده وخلاصه هرچی بدی هست شوهرم داره!!! کاش ما نشناسیم شوهرش رو تموم کارای خونه کمک میکنه سرکار میره پولا دست زنش بهترین خوراک پوشاک همه چی براش فراهمه بعد نمیدونم چرا دوست داره دروغ بگه😶🤐

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

ازقدیم گفتن‌برای یکی بمیر که برات تب کنه وقتی بعضی زنداداشا سرتا پا ایرادن چه توقعی دارن ازخواهر شوهرا یابالعکس

خداپرسید میخوری یا میبری؛ومن گرسنه پاسخ دادم میخورم!چه میدانستم لذت ها را می برند،حسرتها را می خورند...؟

تواین سایت همه‌از خواهر شوهر و مادرشوهرو جاریو عروس مینالن و همه اینایی که مینالن یا خودشون عروسن یا جارین یا خواهرشوهر یا مادرشوهر 

سوال:چرا هیشکی نمیاد بگه من جاری بدی هستم .

سوال:چرا همه بدن ما خوبیم؟

سوال:چرا انتقاد پذیر نیستیم ؟

سوال:چرا بدیو با بدی جواب میدیم؟

سوال:چرا حرف بقیه انقد رو زندگیامون تاثیر داره؟

اندکی_تامل#  

خواهرشوهرم خوبه ولیییی دیگه زیادیییی تو هیچی کار نداره

روز تولد شوهرم یا منو هم حتی یه تبریک نمیگه 

دیگه زیادی کاری به کارمون نداره

همسن هستیم 

من دوسال زودتر ازدواج کردم زوج جوونیم خیرسرمون🤣🤣

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد