۷۰ زیاده نهایتش همون ۶۵ باشی عالیه چون من ۶ سانت ازت بلندترم وزنم ۷۰ ۷۱ پرم ولی اگه قدم کوتا ...
سایزتون چند
تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا به هدفم ۶۵ برسم
منم ۱۶۸ قدمه.قبل بارداری اول ۵۹ بودم اخر بارداری۷۵و بعد زایمان شدم ۶۴ ولی بعدش چاق شدم و روی ۷۰ موندم. برای دومی ۷۰ بودم اخر بارداری ۸۴ الان بعد زایمان۷۶ هستم.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بابا کوه چربی چیه من چن ۱۶ ۱۷ سالگی قدم ۱۶۷ بود وزنم ۵۰ چون خودمو یادم اومد میگم لاغره& ...
بعد باید دید چند سالش اگر زیر ۲۰ سال که عالی
تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا به هدفم ۶۵ برسم
من۱۵۸باوزن ۶۵ خودمو دارم میکشم بشم ۵۵ولی نمیشه.اراده ضعیفه،منظورم از کشتن اینه که فقط حرص میخورم😁با کلی تلاش در عرض ۲،۳ماه از ۶۹ رسیدم به ۶۳،باز در دوران قرنطینه شدم ۶۵
چون بعد ازدواج و یکم سن بره بالاتر خودش وزن میگیره😄
یعنی ۵۰ کیلو کم کردی،تو چند وقت؟ ماشاالله اراده👏🏽👏🏽
بله عزیزم یک سال و ده مال ان شاالله تا ۹تیر میخوام خودم برسونم به وزن ایده الم