2777
2789
3 تخم مرغ 100 گرم آرد  100 شکر  2سوم ق چ بکینک پودر 23 گرم آب   اول سفیده ز ...

ممنون 

عزیزمم خامه با پودر خامه درست میکنی!؟دستور اونم میدی؟!

من خامه قنادی گرفتم با همزن زدم خوب بود ریختم توقیف وقتی خواستم ب کیکم بزنم یکم اب شد با اینکه سریع استفاده ش کردم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا تخم مرغ رو خوب هم نخورده  مخصوصا زرده    اسانس وانیل بزنید

ارههه زرده رو در حد ده ثانیه هم زدم 🙂وانیلم زده بودم ممننونم عزیزم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ممنون  عزیزمم خامه با پودر خامه درست میکنی!؟دستور اونم میدی؟! من خامه قنادی گرفتم با همزن زدم ...

سلام خامه منجمد استفاده میکنم 

وقتی  باز شد یخش  با همزن میزنم

خامه آماده از قنادی گرفتی یا منجمد؟ 

سلام خامه منجمد استفاده میکنم  وقتی  باز شد یخش  با همزن میزنم     ...

منجمد بود نمیدونم‌چرا وقتی زدمش خوب شد مثل بیرون ولی وقتی خواستم بزنم روکیک انگار بریده بود و داست اب میشد دایم از ته قیف ابش میومد بیرون

لطف میکنی بگی

#کیک_یخچالی 

@Bartarinhaye_ghanadi

این کیک خیلی راحت تهیه میشه موادش هم نسبتا کم کالریه ، بعد ازاینکه ۲۴ ساعت دریخچال موند طعم ومزه شیرینیهای تر خوش کیفیت رو به خودش میگیره ، امیدوارم بپزید واز خوردنش لذت ببرید

@Bartarinhaye_ghanadi

مواد لازم

شیر: 2 لیوان

کاکائو: سه قاشق غذا خوری

کره : 50 گرم

آرد: 2 قاشق غذاخوری

بیسکویت پتی بور : 2 بسته بزرگ ( یا هرنوع بیسکویت ساده دیگه )

طرزتهیه

کانال برترینهای قنادی

شیرشکر آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه ( میتونید با همزن بزنید ) بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشه و سفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و ازروگازبردارید

ته یه قالب مستطیل یه ردیف بیسکویت بچینید( میتونید ته ظرف کاغذ روغنی پهن کنید )

مایع شکلاتی رو داغ بریزید روش.

@Bartarinhaye_ghanadi

مجددا یه لایه دیگه…. اگه میخواهید تکی سرو کنید بهتره ترتیب بیسکویت ها رو به هم نزنید تا بتونید یکدست برش بزنید.

@Bartarinhaye_ghanadi

این کاررو اونقدر ادامه بدید که مواد تموم بشه ، توجه کنید که لایه آخر باید شکلات باشه ،بعد چندتا بیسکویت رو خرد کنید و بپاشید رو کیک.

@Bartarinhaye_ghanadi

حد اقل سه تا چهارساعت بزارید تو یخچال تا خودش رو بگیره ، اگه فرصت داشتید یه روز کامل بزارید تو یخچال باشه تا خوب جابیفته!!! بعد برش بزنید و سرو کنید.

تنها نکته مهم اینه که مایع شکلاتی باید داغ باشه بنابراین سریع باید عمل کنید ، البته اگه دیدید مایع خنک شد میتونید مجددا چند دقیقه رو حرارت ملائم قرار بدید.

اگه میخواهید تکی سرو کنید ظرف مستطیل بهتره . میتونید برش نزنید و مثل کیک هرطوریکه خواستید تزئین کنید ولی برخلاف کیک یخچالی با کاسترد ، سرو تکی این کیک رو به شا پیشنهاد میکنم دقیقا مثل شیرینیهای تر نرم وخوشمزه میشود.

@Bartarinhaye_ghanadi