2821
2789
عنوان

اگه الان کرونا نبود

157 بازدید | 16 پست

کسب و کارم باز بود چون عید بود و عروسیا زیاد سرم شلوغ بود

فردا میرفتیم کوه جوج میزدیم 

حتی شاید خواستگارم واسم می اومد

هفته ی بعدم میرفتم ولیعصر مانتو گلگلی بهاره‌می خریدم 

خداوکیلی کرونا ما رو به انسانهای غار نشین تبدیل کرد که فقط واسه تهیه غذا از غارمون خارج میشیم 

فان#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرده شورشونو ببرن ما داریم حرص میخوریم 

الان یه چینیه تو جنگلای چین یه حیوون از تو سوراخ زمین میکشه بیرون میگه این چیه خوب بپزم بخورمش و اینطوری میشه که یه ویروس جدید دیگه به این دنیا پا میزارد😫

منم اگه کرونا نبود الان جهیزیم میخریدم زود میرفتم خونم 

من که خیلی دلم میسوزه واسه نو فروسا خیلیا عروسیشون که اسفند و فروردین و اردیبعشت بود افتاد عقب

اره منم دلم مانتو گل گلی میخواد....دلم میخواد مانتو تابستونه بپوشم برم بیرون دور دور.همیشه زمستونها رو تحمل میمیکنم.بخاطر اینکه باید کلی لباس بپوشی..عاشق بهار و تابستونم چون هوا عالی میشه با یه مانتو میری بیرون.دلم واسه مانتو هام تنگ شده.خخخ

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
اره منم دلم مانتو گل گلی میخواد....دلم میخواد مانتو تابستونه بپوشم برم بیرون دور دور.همیشه زمستونها ...

بستنی قیفی و سیب زمنی با سس میشستیم کنار خیابون میخوردیم 😫

من که خیلی دلم میسوزه واسه نو فروسا خیلیا عروسیشون که اسفند و فروردین و اردیبعشت بود افتاد عقب

من که عروسی دیگه نمیگیریم بیخیالش شدیم زود بریم ویروس جدید نیامده والا پشت سرهم ویروس میاد اون از انفولانزا این از کرونا

مرده شورشونو ببرن ما داریم حرص میخوریم  الان یه چینیه تو جنگلای چین یه حیوون از تو سوراخ زمین ...

آره واقعا همینطوره 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
من که عروسی دیگه نمیگیریم بیخیالش شدیم زود بریم ویروس جدید نیامده والا پشت سرهم ویروس میاد اون از ان ...

خوشبخت بشی گلی😍

مرده شورشونو ببرن ما داریم حرص میخوریم  الان یه چینیه تو جنگلای چین یه حیوون از تو سوراخ زمین ...

مغز میمون و خوراک بچه موش و به منو غذاهاشون اضافه کردن 

یه مرض جدیدم اومده تو چین به اسم هانتا ویروس که از جوندگانی مثل موش منتقل میشه 

مغز میمون و خوراک بچه موش و به منو غذاهاشون اضافه کردن  یه مرض جدیدم اومده تو چین به اسم هانتا ...

چقد کثیفن حالم بهم خورد موندن چه جوری میخورن من که ماهی میبینم بالا میارم 

چقد کثیفن حالم بهم خورد موندن چه جوری میخورن من که ماهی میبینم بالا میارم 

به خدا من فیلمشو دیدم میمون بیچاره رو میذاشتن بین دوتا میز بعد با چکش اونقدر میزدن تو سرش تا جمجمه اش بشکنه و بمیره بعد مغزش رو خام خام نمک میزدن میخوردن 

یعنی قحطی بیاد مردم چین تنها آدمایی هستن که زنده میمونن