2777
2789
عنوان

ختم سوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 172 پست
سلام  خانمای گل    امیدوارم حال دلتون خوش باشه      تا الان خداروشکر ...

علامت @ رو چهار پنج ثانیه بگیر بعد بدون فاصله اسم کاربر رو بنویس حینی کخ داری می نویسی ایم کاربرای مشابه هم میاد شما اسم مورد نظر خودت رو انتخاب میکنی اگه درست تگ کرده باشی آبی میشه. با اسم خودم امتحان کن😄😉

تا خدا  با منه نمیترسه دلم❤💛💜💚💖                   برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنین😊                                                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  خانمای گل    امیدوارم حال دلتون خوش باشه      تا الان خداروشکر ...

سلام عزیزم منم هستم ان شاءالله 

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
آبجی اینارو فقط خبر کردی درسته  هنوز معلوم نیست که میخان شرکت کنن ؟؟؟چون من دارم لیست رومینویسم ...

عزیزم اسم من رو هم بنویس 

فقط بیزحمت قبل شروع ختم بهم یاداوری کن😘

سلام منم هستم فقط من یه ختم دیگه دارم که تا سوم رمضان تموم میشه ، مشکلی داره چندتا ختم باهم بردارم؟

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای
منم دوس دارم شرکت کنم ب نیت ازدواج برادرم شما مطمئنید ک ی چله دیگه داشته باشیم نمیتونیم چله جدید شر ...

ببین خواهر گلم   من که از خودم چیزی نمیگم      ولی من قبلا از کسی شنیدم  که   اگه چله برداشتی اونو باید به اتمام برسونی         حالا هم من کاری ندارم   اگه دوس داری شرکت کنی بیا  شرکت کن به هرحال چه میدونم خدا خودش بهتر میدونه    من مانع این نمیشم    میخای اسمتو بنویسم جز لیست؟؟

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین 
سلام منم هستم فقط من یه ختم دیگه دارم که تا سوم رمضان تموم میشه ، مشکلی داره چندتا ختم باهم بردارم؟

عیب نداره اگه شوق شرکت تو این ختم رو داری بیا   اون ختم قبلیت هم که سه رمضان تموم میشه      مشکلی نیست اینو هم شرکت کن

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین 

دوستان ازاین که میبینم همه با امید میان که درختم سهیم باشن خیلی خوشحالم       باورتون میشه از دیروز تا الان ۲۳نفر حاضر برای شرکت درختم شدن    من این رو به این معنی میدونم که خدا  و خود شهید ابراهیم هادی میخاد که ختم شروع بشه         ایشالا به حق این شهید بزرگوار هرکسی که در ختم شرکت کنه دست خالی از سمت شهید برنگرده    😘😘

عزیزان    خیلیاتون گفتین وقتی ختم شروع شد خبرمون کنین      انشالا  دیگه حواستون باشه اول ماه رمضان شروع ختم ماست     به تایپینکم سر بزنین خودتون  شاید من فراموش کنم     دیگه بالاخره  گفتم که یوقت مدیون کسی نباشم          اگه این پیامم دیدین همه تون  برای  شهیدی که قراره ختموبه نیتشون  شروع کنیم صلوات بفرستین      فدای همه تون😘😘