2777
2789
عنوان

ختم سوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 172 پست
روزی یک یاسین از اول ماه رمضون؟

ببین  از اول ماه رمضان  شروع میکنیم   و روزی یک یاسین به نیت بخت گشایی هم میخونیم تا چهل روز    و توی ای چهل  روز هر روز نوبت یکیع   مثلا اول ماه رمضان به فرض نوبت  شماست   همه باید اون روز یاسین رو به نیت شما بخونن   فرداش نوبت فرانک به فرض  بازم همه باید یاسین رو به نیت فرانک بخونن    به این ترتیب که پیش بریم تا پایان ختم به نیت همه خونده میشه    امیدوارم توضیحات کاملی که دادم  مفید بوده باشه   موفق باشی 🌺🌹

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ابراهیم هادی کیه؟ تا حالا حاجت گرفتید ازشون؟ 

سلام گلم      کلمات بنده در وصف شهید ابراهیم خیلی   ناچیزه     اگه میخای درباره اقا ابراهیم بیشتر بدونی   کتاب سلام بر ابراهیم رو پیشنهاد میدم بخونی   بی شک   اطمینان میدم   تو هم عاشق بزرگی این شهید میشی

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین 
عزیزم ترتیب اسمارو میزاری؟

چشم گلم فردا میزارم 

کاش عزیزم یه کانالی چیزی درست میکردی اونجا دورهم جمع بشیم.تا یاداوری بشه یادمون نره

کجا  درست میکردم ؟   تو تل ؟

https://t.me/joinchat/AAAAAE34TXDknZ1Q9jzLkg         

عنوانگروه ختم یاسین37 بازدید| 0 پست

https://t.me/joinchat/Pz2JcRm1u7lu8v80VwVY8A

این لینک رو کپی کنید و تو واتساپتون  بفرستید   تا راحت تر بتونید  عضو شید     یه گروه تشکیل دادم  تو تلگرام  منتظرتون هستم 

منم شرکت میکنم😪😪با این که خیلی ناامیدنم لطفا شروع شد به من خبر بدید

عزیزم این لینک گروهیه که استارتر برای ختم سوره یاسین زده

https://t.me/joinchat/Pz2JcRm1u7lu8v80VwVY8A

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید