2777
2789
عنوان

جاريم

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 44 پست
خاك تو سرم ك اينطورم

ن عزیزم‌اینو نگو

همه ی ما ممکنا گاهی از این‌ قیاس ها انجام‌بدیم

فقط کافیه اونموقع ب داشته هامون‌از جانب‌خدا نگاه کنیم‌و شکرگذار باشیم

عده ای هستن‌ک‌برای نون‌شب‌محتاجن

پس فکر من و شما برای دو تیکه طلا خیلی سطحش پایینه

افق دید گسترش بدیم

ب چیزای خوب فکر‌ کنیم

ب خ شبختی

عاقبت بخیری

تن سالم‌و دلخوش خودمون و خانواده و اطرافیان 

بیخیال طلا و خونه و ماشین و ...

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خانم گل سعی کن زندگیتو با هیچ کس مقایسه نکنی خودت زجر میکشی طلا کم کم میشه خرید ولی اگه همش دنبال رقابت و حسودی باشی، اگه یوقت اون یه پیشرفتی کرد که نتونستی بهش برسی داغون میشی .قلبت پاکه که داری با زبون خودت میگی حسودی میکنی ولی عزیزم خصلت خوبی نیست تمرین کن از خودت دورش کن تو زندگیش نیستی شاید اونم به موقعیت شما حسادت کنه.مهم نیست زندگی کی بالاتره مهمه خودت احساس خوشبختی کنی و واسه همه خوب بخوای این ارامشو که بگیری انگار همه چیز داری

شهرمون كوچيك و ارزونه خونه معمولا رو ٢٠٠ هستن خونه ها

پس بااین‌حساب اوضاع جاریت از تو خیلی بهتره😂😂😂😋😂

والا من که طلا ندارم حدود ۱۵۰ میشه پول طلاهام

ببین اون فکرکنم ماشالا بالای ۵۰۰ بشه طلاهاش

اره ديگ بيخوابي زده ب مغزم

الان خونه ۱۴۰ متری تو محله ما قیمتش میلیاردیه بعد شما به طلاهای جاریت حسودیت میشه؟😖اون کل طلاهاشون بفروشه بیشتراز ۳۰۰ تومن می ارزه آیا؟اصلا تو بگو قد ۵۰۰ تومن طلا داره باز به قیمت خونه ی شما میرسه؟کلی طلا با خودش حمل میکنه و خونه های مردمو میشوره میسابه و بعد یه مدت مجبوره تقدیمشون کنه و پابشه.تازه اختیار خونه ای که نشسته نداره.

انشالله به حق این شب عزیز تمام مستاجرامون خونه دار بشن که خون گریه میکنن تو این وضعیت اقتصادی.

اگر یه روز دزد بزنه و تمام طلاهاشو ببره بدبخت میشه.اما کسی میتونه خونه شما رو از جاش بکنه و ببره؟🤔🤔🤔🤔 جاریت اگر عقل شما رو  داشت بجای نگهداشتن زلم زیمبو واسه خودش یه خونه میخرید که یه سقف بالاسرش داشته باشه که مال خودشه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی