2777
2789
عنوان

چندتاسوال ....

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 34 پست
میتونی باهاش کناربیایی؟

بچه دارم بخاطر بچه هام کوه رو جا به جا میکنم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه دارم بخاطر بچه هام کوه رو جا به جا میکنم

شوهرتودوسداشته باش وقتی هی ازش متنفرباشی دیگه فرصتی برای دوسداشتن پیدانمیکنی منم اولاش ازشوهرم بدم میومدبلاملاسرش میاوردم ولی خوب بهم گفت بااذیت کردن خودت ومن چیزی  درست نمیشه که منم سعی کردم دوسش داشته باشم الانم دوسش دارم 

من واقعاموقعی که ازش تنفربودم اذیت میشدم  خیلی زیاد مثلا میخواس باهام رابطه داشته باشه حس تجاوزبهم دس میداد 

سکوت همیشه به معنای رضایت نیست... گاهی ینی خسته ام ازاینکه مدام به کسانی که هیچ اهمیتی برای فهمیدن نمیدهند توضیح دهم !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرتودوسداشته باش وقتی هی ازش متنفرباشی دیگه فرصتی برای دوسداشتن پیدانمیکنی منم اولاش ازشوهرم بدم م ...

من همیشه اینطور نیستم گاهی فراموش میکنم کاراشو اما اون هی تکرار میکنه روحمو خسته کرده تاب و توانمو ازم گرفته فقط به عشق بچه هام دارم تحمل میکنم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من همیشه اینطور نیستم گاهی فراموش میکنم کاراشو اما اون هی تکرار میکنه روحمو خسته کرده تاب و توانمو ا ...

اوچه بد ناراحت شدم

سکوت همیشه به معنای رضایت نیست... گاهی ینی خسته ام ازاینکه مدام به کسانی که هیچ اهمیتی برای فهمیدن نمیدهند توضیح دهم !