2821
2789
پیازارو شده نکنم؟؟ من دو تا پیاز توش خرد کردم متوسط بودن کافیه بنطرت؟؟؟ ساعت دو بار گذاشتم‌امیدوار ...

عزیزم پیاز من معمولا 4 تا متوسط درشت میندازم و فقط یه + میزنم و خرد نمیکنم. 

ان شاءالله که خوب میشه

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پختم،عالی شده بود دستت درد نکنه شما متاهلی؟؟؟

نوش جان عزیزم  💚

این هنر خودت بوده که تونستی خوب درست کنی👏👏👏

بله متاهلم 

نوش جان عزیزم  💚 این هنر خودت بوده که تونستی خوب درست کنی👏👏👏  بله متاهلم

خدایی انگار دست پختت بیسته

فنون آشپزیتو بمنم بگو عزیزم اگه برات مقدوره

درخوایت دوستی بدم سوالی چیزی داشتم بپرسم

رفیقم بود 
خدایی انگار دست پختت بیسته فنون آشپزیتو بمنم بگو عزیزم اگه برات مقدوره درخوایت دوستی بدم سوالی چیز ...

ممنون عزیزم اما بیست که نیست

فقط وقت میزارم و با دقت. و به قانون هرچیزی احترام میزارم حتی قانون آشپزی 

بله در حدی که بلد باشم در خدمتم 

با آرد تمیزبشور. بین پاچه رو ببر یه غده مویی داره بگیر. کله رو هم از دماغش چندبار بکوب زمین تا محتوی ...

ادویه چیا ؟

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤