2777
2789
عنوان

بستن بخت

132 بازدید | 19 پست

دوستان چجوری بفهمیم بخت مونو بستن؟من ۲۴ سالمه شرایطم اوکی ا ولی هیچییییی خواستگار ندارم حتی یدونه بدم ندارم دلم خوش باشه بگم خودم رد کردم.اخه چرا😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه این روزا کمتر کسی خواستگاری میره همه دوست میشن اکثرا بعد هم ازدواج

من هربار برای ازدواج دوست شدم ب بدترین شکل ممکن ب هم خورد. خیلییی الکی الکی بهم میخوره اصلا ب قرار هم نمیرسه .

مسخره نکن گلم.

تو اجتماع دربیا.سراغ دوستانقدیمی خانوادگیتون برید.باب رفت و آمد رو با اونایی که قبول دارین باز کنین.روضه بگیرین.باشگاه برو .تولیدی.خیاطب آرایشگری.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
اخلاقت چجوریه؟ شاغل هستی؟ خانوادت در چه سطحی هستن؟ رفت و امد دارین؟

مهربونم

خوش خنده 

ب همه کمک میکنم

تو فامیل منو ب عنوان ی ادم مهربون و ادمی ک خیلی حالیشه میشناسن

ن شاغل نیستم ولی درسم تموم شدع

خانواده م سطح شون متوسط رو ب بالاست پدرم خارج رفته س تحصیل کرده س مادرمم تحصیلکرده س. رفت و امد ن نداریم ولی پسر مجرد هم نداریم تو فامیل .همه ازدواج کردن.

مهربونم خوش خنده  ب همه کمک میکنم تو فامیل منو ب عنوان ی ادم مهربون و ادمی ک خیلی حالیشه میش ...

خب عزیزم شرایطت که خیلی خوبه سعی کن بری سر کار مخصوصا تو محیط هایی که خیلی رفت و امدشون زیاده این خیییلی تاثیر داره نگران نباش هنوز وقت زیاد داری 😘