🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
همينجورى اشكام داره مياد😭😭😭 ينى من ميبينم اين روزارو؟
معلومه که میبینی عزیزم انشاالله به لطف خدا بغلش میکنی شیرش میدی مدرسه و دانشگاه رفتنو موفقیت و عاقبت به خیریش رو میبینی عروس یا دوماد شدنش مادر یا پدر شدنش رو میبینی مثبت فکر کن گلم اتفاقات خوبی براتون درراهه
در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
واى نميدونى چ حس و انرژى خوبى بم تزريق كردى الهى ك حاجت روا بشى❤️💐🌹❤️💐🌹
ممنونم عزیزم انشاالله تو هم به هرچی میخوایی برسی به حق امام زمانمون 😍😍😍فکر کن نی نی دوقلو باشه یه دختر یه پسر سفید و بور و چشم رنگی چه شود😍😍😍😍
در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍