2777
2789
عنوان

چقد بعضی ها بی لیاقتن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 25 پست
مادرشوهرت اجاره نشینه و شما خونه خریدین؟

اره ما پارسال خریدیم فقط صابخونه گفت بذارید یه سال خودم بمونم تو خونه تا خونه بخرم، هیچ اسباب کشی نداشتم که یکبار حتی ازشون توقعی داشته باشم

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره ما پارسال خریدیم فقط صابخونه گفت بذارید یه سال خودم بمونم تو خونه تا خونه بخرم، هیچ اسباب کشی ند ...

خب پس داره حسادت میکنه. اشکال نداره ناراحت نباش. انشاالله با سلامتی و دل خوش بری تو خونت و همیشه خوشی ببینی اونجا. این غم و غصه هارو بیخیال شو عزیزم

خوب من هیچ وقت به کسی نمیگم بیا اسباب کشی کمک. زشته. خودش که پیشنهاد نداده بیاد یه کارگر بگیر.  ...

اینم حرف همسرم بود و واقعا حرف اونم زشت بود که بیا بهمون کمک کن، ولی خب این همه سال بیشتر صدتا کارگر براشون کار میکرد، حتی یه لامپ پدر شوهرم عوض نمیکنه، تمام کاراشون با شوهر منه فک میکرد حالا بهش بگه بیاد به من کمک کنه

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
خب پس داره حسادت میکنه. اشکال نداره ناراحت نباش. انشاالله با سلامتی و دل خوش بری تو خونت و همیشه خوش ...

از همون پارسال اینا حسادت میکردن انگا دشمنشون بوده نه پسرشون، یه عمر ریخت و پاش کردن ولی حاضر نشدن سختی بکشن خونه بخرن، بعد شوهر من ک به خودش سختی داد اینا میگفتن طرف خسیسه

اینم حرف همسرم بود و واقعا حرف اونم زشت بود که بیا بهمون کمک کن، ولی خب این همه سال بیشتر صدتا کارگر ...

ولی از یه طرف خوب شد. 

اگه بیاد میفهمه به ریز وسایلت. شاید غر بزنه. یا حسادت کنه. اعصابت خورد میشه. 

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
از همون پارسال اینا حسادت میکردن انگا دشمنشون بوده نه پسرشون، یه عمر ریخت و پاش کردن ولی حاضر نشدن س ...

اصلا غصه نخوریاااا. کلی شاد باش و همیشه بخند. بذار فقط شادیتو ببینن و بیشتر از حسادت منفجر بشن

ولی از یه طرف خوب شد.  اگه بیاد میفهمه به ریز وسایلت. شاید غر بزنه. یا حسادت کنه. اعصابت خورد ...

اره بابا 

اصلا غصه نخوریاااا. کلی شاد باش و همیشه بخند. بذار فقط شادیتو ببینن و بیشتر از حسادت منفجر بشن

دقیقا اینا حتی ما میریم مسافرت هم حسادت میکنن ، یبارم گفته چرا تعارف نمیکنه بقیه ما باهاشون بریم 😕

بخدا محاله به یکی از اینا رو بندازم برا کمک

دقیقا اینا حتی ما میریم مسافرت هم حسادت میکنن ، یبارم گفته چرا تعارف نمیکنه بقیه ما باهاشون بریم 😕 ...

خب دیگه به شوهرتم بگو دیگه ازشون کمک نخواد و بهشون کمک نکنه. اینطوری خیلی راحت ترین

خب دیگه به شوهرتم بگو دیگه ازشون کمک نخواد و بهشون کمک نکنه. اینطوری خیلی راحت ترین

درس عبرت بشه براش