2777
2789

نهار نخوردیم ساعت ۲ صبحانه خوردیم

سوپ داریم از دیروز هم نهار هم شام

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کته گوجه طرزتهیه شومیزارید برام 

برنج رو میذاری خیس بخوره

یه پیاز رو تو روغن یکم سرخ میکنی زردچوبه میزنی یه کوچولو دیگه تفت میدی

گوجه فراوون خرد کرده رو اضاف میکنی و در قابلمه میذاری

یکم که گوجه نرم شد آب جوش کم میریزی یه چند دقیقه صبر کن گوجه نیم پز شه و نمک و برنج

اضاف میکنی آبش که جمع شد دمکش میذاری یه ساعت بعد تقریبا آمادست

اگر دوست داشته باشی میتونی عدس پخته شده و یه سیب زمینی کوچیک نگینی خرد شده بعد گوجه اضاف کنی

پسرم تو جووووون منی🥰

فقط آب کم بریز وگرنه شله میشه نمک هم کمتر از وقتی میخوای آبکشی درست کنی بریز تا شور نشه قبل از این ...

ممنونم ازشما🙏🙏🙏🙏🙏🙏😜😜😜😜😜اگه بازم خورشت و دمبخت بلد بودین لطفا برام بزارین🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها تاحالا با سویا کتلت درست کردید؟خوب میشه؟ گوشت چرخ کرده ندارم دخترمم گیر داده کتلت بزار با سو ...

بله میشه البته اگه با مرغ قاطی کنی خوشمزه تر میشه ولی متاسفانه سویا تراریخته س سعی کنید مصرف نکنید 

اگه وقت داشتین ممنون میشم برام بزارین 🙏🙏🙏💎💎💎

پیاز تو روغن سرخ.زردچوبه باهاش تفت.یه پر سیر رنده.اضاف کن و تفت بده.سبزی دمپخت هم بریز داخلش یکم تفت کوچولو که خورد هویج نگینی رو اضافه کن و گوجه رنده شده هم اضاف کن یکم همش بزن عدس شسته شده رو اضاف کن و آب جوش بریز در قابلمه رو بذار تا بپزه

بعد پختش هم نمک کم و برنج خیس خورده رو اضاف کن وقتی که آبش جمع شد و برنج نرم شد با کفگیر جمع کن دورش رو که ته دیگ نشه دورش

یکم روغن بریز کنارش و بذار دم بکشه

نوش جان

پسرم تو جووووون منی🥰

2790
2778
2791
2779
2792