2777
2789
عنوان

نقد و بررسی قانون جذب.....

| مشاهده متن کامل بحث + 2170 بازدید | 125 پست
بدون شک فکر و احساس انسان قدرتمنده... و میتونه نیروهای الکتریکی را که در سلول های عصبی منتقل میشه ک ...

جالبه شما تا الان داشتی قانون جذب رو براساس دین رد میکردی الان یه دفعه گیر دادی به علم😊من خودم رشته تحصیلیم فیزیک کوانتومه درسته که علم قانون جذب رو به معنای کامل اون تایید نکرده بجز بخش هایی از اون ولی علم وجود خدا رو هم نتونسته اثبات کنه وجود فرشتگان رو هم رد میکنه علم انسان مگه چقدر پیش رفته و جلو رفته که بخایم تکیه صددرصدی بهش بکنیم؟علم فزیک هرروز درحال کشف چیزای جدیده علم روانشناسی هم همینطور البته قانون جذب شاید جزو مباحث متافیزیکی دسته بندی بشه و شاید درست نباشه منتظر باشیم‌علم ثابتش کنه ولی کاملا محتمله که روزی این اتفاق بیفته و علم ثابتش کنه پس دلیل نمیشه که به این خاطر ردش کنیم

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
جالبه شما تا الان داشتی قانون جذب رو براساس دین رد میکردی الان یه دفعه گیر دادی به علم😊من خودم رشته ...

عزیزم شما تاپیک رو از اول خوندی؟؟؟!!!

من کی از نظر دینی کامل ردش کردم؟؟؟!!!

اگر به یک احساس بیندیشی اون رو در خود ایجاد خواهی کرد.....

این در مورد قانون جذب درسته.....

امام حسن میفرمایند:آنچه را از دنیا خواسته ای و به آن نرسیده ای ٬طوری فرض کن که گویا هرگز به  ذهنت خطور نکرده است.....

امام علی هم میفرمایند :یقین چه خوب اندوه را میراند.....

اما چیزی که باعث میشه از نظر دینی به این قانون نقد وارد بشه این هستش که اسلام بر ارزش های اخلاقی تأکید میکنه مثل صبر و تسلیم خدا بودن و ایمان به او ....

اینها بیشتر از افکار مثبت و احساسات خوب مورد توجه هستن....

و اساسا افکار و احساسات بر اساس ارزش های انسانی و اخلاقی طراحی شده....

و همینطور این قانون با آمال پروری و ایجاد احساس کاذب انسان رو در آرزوهای طول و دراز فرو میبره ....

چیزی که در روایات ما به شدت ازش نهی شده...

و آثار جبران ناپذیری داره برای انسان....

مهم ترین کاربرد این قانون میتونه برای تکمیل پروژه ی آفرینش ازش استفاده بشه....

اسلام بر این عقیدس که اندیشه و قدرت خلاق انسان منشأ بیرونی و کاربردی درونی داره....

اما قانون جذب منبع اون رو درونی و کاربرد اون رو بیرونی تصور میکنه!!!!

یکی از نقد هایی که بهش وارده تفادت اون با دعا هستش.....

در قانون جذب انسان کانون عالمه و فرمان میده و محقق میشه.....

کائنات غلام حلقه به گوش هستند و انسان مثل یه فرمانروا آرزوهای خودش رو طلب میکنه....

نیروی برآوردن آرزوها قدرت تجسم اونه و اونچه انسان بخواد همون میشه.....

اما دین ما چیز دیگه ای رو بیان میکنه.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالبه شما تا الان داشتی قانون جذب رو براساس دین رد میکردی الان یه دفعه گیر دادی به علم😊من خودم رشته ...

انسان با کسب دانش و افزایش تجربه و رشد علمی از یک طرف و تلاش و پشت کار از طرف دیگه میتونه از امکانات جهان هستی استفاده کنه وحتی به پدیده هایی که هم اکنون در تصور نمیگنجه دست پیدا کنه....

اما ادعای قانون جذب چیز دیگه ای هستش!!!!

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
انسان با کسب دانش و افزایش تجربه و رشد علمی از یک طرف و تلاش و پشت کار از طرف دیگه میتونه از امکانات ...

رشد علمی که مشخصا نیازه ولی خب استفاده از تجربیات انسانها هم یه راه رسیدن به راز های هستی البته من نمیگم کوکورانه قبول کنیم چیزی رو.بنظرم خدا قدرت هایی به ما داده  که خودمون هم خبر نداریم و خیلی نباید در بند امکان و ناممکنا باشیم..ادعای قانون جذب هم چیزی غیر این نیس

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
انسان بدون این قانون هم موجود مختاریه!!!! مروّجان این قانون میگند بدی هارو نبینید٬به جنگ فکر نکنید ...

نه نه اصلا حرفتونو قبول ندارم

هيچ منافاتي با فرهنگ ما نداره

خدا هست و خدا هست و خدا هست  
از دید اسلام تمام جهان در دست خداونده و او بی دریغ به انسان میبخشه.... معیار بخشش او درست زندگی کرد ...

ازدید اسلام نه دوست عزیز

این واقعیت  بی قیدو شرطه

که همه چی در ید قدرت و اختیار باریتعالی هست

دوست عزیز یا درست توضیح بدین

یا نمیتونید نیازی ب جا انداختن قانون جذب نیست

ربنا علیک توکلنا
ازدید اسلام نه دوست عزیز این واقعیت  بی قیدو شرطه که همه چی در ید قدرت و اختیار باریتعالی ...

خب معلومه که این واقعیت بی قید و شرطه😕

به نظرت مکتب اومانیسم این واقعیت رو قبول داره؟؟؟!!!

روح امانیسمی کاملا در این قانون مشهوده.....

حالا چرا دعوا داری؟؟؟!!!

نه نه اصلا حرفتونو قبول ندارم هيچ منافاتي با فرهنگ ما نداره

این قانون با این شکل شمایلی که الان داره بر جهان عرضه میشه یه تفکر غربی هستش.....

منتها مروجان این قانون سعی دارن مطابق فرهنگ خودشون بومی سازیش کنن.....

این رو یادتون باشه که فرهنگ غرب حتی اگر اشاعه ی فحشا درش نباشه و اون رو رواج نده٬روح بی عالَمی داره که این بی عالمی انسان رو به ناکجا آباد خواهد برد!!!!!

رشد علمی که مشخصا نیازه ولی خب استفاده از تجربیات انسانها هم یه راه رسیدن به راز های هستی البته من ن ...

یه پستی در رابطه با تلقین کردن نوشتم فکر کنم صفحه ی اوله.....

لطفا اون رو مطالعه کنید....

این قانون با این شکل شمایلی که الان داره بر جهان عرضه میشه یه تفکر غربی هستش..... منتها مروجان این ...

ببين عزيزم

قانون شكرگذاري يكي از أركان اصلي قانون جذبه

اين خودش بهش شكل عرفاني ميده

خدا هست و خدا هست و خدا هست  

دوستان عزيزى كه ميگن قانون جذب كار نميكنه و اشتباهه ...

قرآن رو كه قبول داريد ؟!🤔

تو قرآن آيه اى نيست كه اين قانون رو تصديق نكرده باشه

اينا فقطِ فقط چندتا دونه از آيه هايى هستن كه دارن نشون ميدن اين قانون يه قانونِ الهيه ..... 👇🏻

شما اگه قانون جذب رو خوب ياد بگيرين

و بعد قرآن رو بخونيد قشنگ متوجه ميشين كه اصلا قانون جذب چيزى جز قرآن نگفته !!  

مهم ترينش سوره ابراهيم آيه ٧   :

🦋"اگر شكرگزارى كنيد بر شما بيفزايم" !

ما تو قانون جذب چى ميگيم ؟؟

🦋"ميگيم شكرگزارى بالاترين ارتعاش مثبت رو داره"

ارتعاش واسه چى بود ؟! واسه رسيدن به خواسته هامون !!

يه جا ديگه خُــدا تو قرآن گفته :

🦋"اى مردم به حقيقت نامه اى كه همه پند و اندرز دَر آن است براى شما آمده بگو به فضل و رحمت من بايد خوشحال باشيد كه اين از هرچه جمع كرده ايد براى شما بهتر است"

(آيه ٥٧-٥٨ سوره يونس)

ما تو قانون جذب چى ميگيم ؟!

🦋ميگيم احساسمون باااايد خوب باشه!

يه عالمه آيه داريم واسه توكل

يه مرحله قانون جذب توكله

يه عالمه آيه و حديث داريم راجع به حسن ظن

يه مرحله از قانون جذب حسن ظنه!

يه عالمه آيه داريم راجع به توبه و استغفار

يه مرحله از قانون جذب پاكسازيه!!!

يه عالمه خُــدا تو قرآن گفته شرك نورزيد الله يكتاست!

ما چى ميگيم تو قانون جذب ؟؟

ميگيم اتفاقات رو نندازيم گردن كسى همه چى ماييم و خُــدا هركسى هركارى كرد دست خداست و از خودش قدرتى نداره !!!

يه عالمه خُــدا گفته مراقب وسوسه هاى شيطون باشيد! گفته شيطون ميخواد نا اميدتون كنه

ما چى ميگيم تو قانون جذب؟!

ميگيم ذهن مقاومت ميكنه !!!!!

مقاومت ذهن ميگه نميشه ميگه چجورى .....!

يه عالمه خُــدا تو قرآن گفته نترسيد و غمگين نشيد!

ما تو قانون جذب ميگيم بدترين ارتعاش رو ترس و غم دارن !

🦋خُــدا تو قرآن گفته بندگانم رو از جايي كه گمان نميبرند روزى ميدهم

ما چى ميگيم تو قانون جذب؟!

🦋ميگيم به راه رسيدن به اهدافمون نبايد فكر كنيم !

حالا جالبه درست قبل اينكه بگه بندگانم رو از جايي كه گمان نميبرند روزى ميدهم

اينو گفته هركس تقواى الهى پيشه كند !

اين يعنى چى؟!

از پيامبر پرسيدن تقوا يعنى چى

🦋گفت تقوا يعنى به ميان خارها رفتن و مراقبت از آسيب نديدن !

پس آيه اين ميشه

🦋"هركس تقواى الهى پيشه كند ما اورا از تاريكى ها خارج ميكنيم و از جايي كه گمان نميبرد روزى ميدهيم"

حالا ما تو قانون جذب چى ميگيم ؟؟

🦋ميگيم تو شرايط بد ما بايد يكارى كنيم احساسمون بد نشه

تا بتونيم به اهدافمون برسيم

اصلا واسه همين قانون جذب رو ياد ميگيريم

اين همون تقوا كه قرآن گفته نميشه ؟!

ميبينين چقد شبيهن قانون جذب و قرآن ؟!

حالا اينا فقط چندتا دونه مثال قرآنى بود كه بدونيد قانون جذب همش از قرآنه

.

در تاریخ 99.9.9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایاشکرت🤩

من اصلا قصد ندارم متقاعد کنم کسی رو که این قانون درسته یا اشتباهه چون واقعا کاری عبث هستش از نظر من! قانون جذب قانون ثانویه هستش و قانون اصلی  ارتعاش هستش ارتعاش یعنی چی؟؟ یعنی توجه کردن. حالا شما نشده به چیزی توجه کنین * هرتوجه ای* و از همون بیشتر براتون پیش بیاد؟ شده به یه ماشین توجه کنین و برین تو خیابون ازش بیشتر ببینین؟ همه چیز از ارتعاشه قانون جهان براساس ارتعاشه. این قابل انکار نیستش با هیچ علم و مدرکی منافات نداره. ما تو صحبت های عامیانمون میگیم از هرچیزی بترسیم سرمون میاد؛ مار از پونه بدش میاد در خونه اش سبز میشه. حالا در کنار این ارتعاشه همه ی ما میدونیم که ما روح داریم و کسی نمیتونه انکار کنه انسان فاقد روحه درسته؟؟ اثبات هم شده که 98 درصد کارها اول از لحاظ روحی درست میشه و 2 درصد فیزیکی اینم غیر قابل انکاره

توی قانون جذب میگن توکل بی تفکر یعنی چی حالا؟! یعنی اینکه ما توکل میکنیم و خواستمون رو میخوایم و بعد رها میکنیم یعنی به خواسته نمیچسبیم که حتی اگر به صلاحم نیست به من بده چون ما یاد میگیریم ممکنه به صلاحمون نباشه و البته که خداوند بهتر از اون رو به ما میده این رو قبول دارن و کسی بگه نه واقعا بحث کردن باهاص بی فایده هستش. ما شکر گزاری میکنیم روزی 10 مورد از چیزهایی که خداوند به ما داده و این باعث میشه ادمی به نداشته ها فکر نکنه و شکر گزاری پروردگارش باشه. میگیم توی شرایط بد حست رو بد نگه ندار یعنی چی؟ یعنی وقتی اتفاق بدی میفته و ما همش به اون فکر کنیم حالمون بدتر نمیشه؟؟ مریض نمیشیم؟؟ میگیم اون لحظه باز هم سعی کنین به یاد خدا باشین و حتی شده به گذشته و خاطرات خوب فکر کنین تا اون شرایط و بحران راحت تر بگذره 

توی صحبت های عامیانه از مثبت و منفی صحبت میکنیم و میگیم فکرهای مثبت و فکر های منفی خوب و هیچ کسی توی دنیا نیست که فکر مثبت صدمه به ما میزنه و باعث میشه ما از دینمون جدا بشیم!!! تا جایی که میدونیم و شنیدیم همه امامان و دینمون میگن حال بد نداشته باشین. ما عادت داریم بگیم هرچیزی از غرب اومده بده بخدا اینطوری نیست ما مردمی هستیم که عاشق توهم توطئه هستیم و میگیم همه میخوان ما و دینمون رو از بین ببرن در صورتی که اینجوری نیست واقعا فقط کافیه ببینیم و بخونیم بدوووون جهت گیری دینی و یا حتی مرزها. این قانون هیچ چیز بدی نداره و این دنیا فقط از انرژیه . ما هرچیزی رو ببینیم باور میکنیم و بعد مدتی هرچیزی رو باور کردیم فقط میبینیم. حس خوب داشتن خیلی خوووبه خییلی. بحث در موردش خیلی وسیع هستش اما با چشم بازتری کتاب بخونیم و تحقیق کنیم قول میدم به چیزهای جالبی برسین 

2790
2778
2791
2779
2792