2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 27 پست
نمیشه خب خسته میشم من ماکارانیام پرملاته کلی وقت میبره بعذا یچیز دیگم بخام درست کنم نمیشه ک

خخخخ نمیدونم که

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای ماکارانی شکلدار ها که خریدید برا سالاد ماکارانی استفاده کنید 

خب پخته شم شکلدار دوس دارم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
😑 بنده خدا دوتا نهار درست کنه؟ 

خخخ خب اون بیچارم خوشش نمیاد خب بابای منم ماکارونی نمیخوره موقعه اومدن ب خونه من ب اون برنج میپزم

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
ملاتش ک یکیه  وقتی داری شکل دار درس میکنی یه قبلمه جدا اندازه یه نفر ساده بریز چی میشه مگه

ایده خوبیه

هر موقع خواستی ماکارانی درست کنی از غذای روز قبل یزره نگه دار اونم گرم کن که ازاون بخوره

هروز میاد دیگه

اخه غذای تکراریم نمیخوره بدبختی 

مادرشوهر ندارم من شوهرمم تک فرزنده دیگه همه چیش باماعه

خخخ خب اون بیچارم خوشش نمیاد خب بابای منم ماکارونی نمیخوره موقعه اومدن ب خونه من ب اون برنج میپزم

بابای من هم از ماکارانی خوشش نمیاد 

مامانم دیگه وقتی بابام خونه هست درست نمیکنه 

این یعنی ما از 20 اسفند ماکارانی با ته دیگ سیب زمینی نداشتیم 😭

فست فودی ها هم بسته شده یعنی در همین مدت ما هات داگ و... نداشتیم داخل خونه هم درست کنی مثل بیرون نمیشه. 

دیگه زندگی اصلا فایده نداره 😂😭😂😭

شهر از بالا قشنگه ، آدما از دور....! 
بابای من هم از ماکارانی خوشش نمیاد  مامانم دیگه وقتی بابام خونه هست درست نمیکنه  این یعن ...

اره بخدا ماکرونی ی چیز دیگش

بابای منم ماکارونی شکلی نمیخوره اما واسه ما میخره منم میخوام بپزم هم ساده میپزم هم شکل دار

اما مامانم میگه ولش کن از مواد ماکارونی میخوره دیگه

اما من میگم نه گناه داره دو نوع درست میکنم یکم زحمت داره اما تمام سختی ها و زحمتاش فدای یک تار موی بابام

براش زن بگیرن توام راحت بشی 😂😍