2777
2789

چه تجربه ای از ازدواج دارید؟چه چیزای خوبی انجام دادید که باعث شده شوهرتون رفتارش تغییر کنه؟ همه بگید ماهم درس بگیریم!!!!!

اززندگیم لذت میبرم"قانون جذب♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم میگف بابات اوایل خرید خونه میکرد من ایراد میگرفتم اینا چیه خریدی دیگه تا اخر نخرید بهش برخورده بود 

من هروقت نامزدم چیزی میگیره برام حتی اگه خوشم نیاد ازش تعریف میکنم همیشه میگیره 

لطفا لایک نکـنیـد 🐻🍭🍫🍓🐣

📌چرتکه انداختن ممنوع!

این که شما مدام تمام اشتباهات طرف مقابل را به او گوشزد کنید، اصلا رفتار خوبی نیست.

به علاوه، اگر از اشتباهات طرف مقابل تان در مشاجره علیه او سوء استفاده کنید، قطعا رابطه پایداری نخواهید داشت.

اگر شما موضوعی را در گذشته حل کرده اید، دوباره آن را به زمان حال نیاورید. اگر این طور رفتار نکنید، به تدریج از رابطه شما چیزی جز خشم و ناراحتی باقی نخواهدکرد ماند.

اگر چیزی آزارتان می دهد، خیلی منطقی آن را با طرف مقابل خود در میان بگذارید تا به یک نتیجه مشترک برسید.

#دعوا

مامانم میگف بابات اوایل خرید خونه میکرد من ایراد میگرفتم اینا چیه خریدی دیگه تا اخر نخرید بهش برخورد ...

ایول منم قبول دارم👌👌👌👌

من فهمیدم زن باید اروم باشه جواب شوهرشو نده احترامشو داشته باشه خود ب خود اونم احترام تورو داره باید زن خیلی بیشتر کوتاه بیاد باید زنونگی کنه با سیاست پیش بره نه با داد و بیداد و فحش و رفتارای مردونه.... الان شاید بعضیا بگن پس یعنی زن مظلوم باشه حقش خورده بشه شوهرش حرف بزنه این جوابشو نده و ساکت باشه اصلا قبول ندارم

این ساکت بودن در مقابل مرد هم یه هنر زنونه اس که ادم باید داشته باشه ب هر حال زندگی جنگ ک نیس باید زندگیتو حفظ کنی و شاد نگه داری باید زن باشی و زنونگی کنی

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
احترام گذاشتم بهش  خیلی اخلاقش بهتر شده نسبت به مجردی البته منکه ندیدم مجردی چطوری بوده ولی خو ...

خیلی هم عالی زنیت داشتن و خانوم بودن ینی این

خیلی سوال کلی ای پرسیدی

نمیشه جواب خاصی داد.مهم ترینش اینه که کاری نکنید روتون تو روی هم باز بشه.حریم هم دیگه رو حفظ کنید.خط قرمزاتونو مشخص کنید.بدگویی از خانواده هم ممنوع..مشکلی از خانوادش دیدید سر شوهرتون خالی نکنید و برعکس.باهم مثل دوست باشید.حکم مادر و فرزندی بینتون نباشه ک رابطتونو سرد میکنه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فهمیدم زن باید اروم باشه جواب شوهرشو نده احترامشو داشته باشه خود ب خود اونم احترام تورو داره باید ...

وای آره من و مامانم همیشه اینجوری هستیم واقعت جواب میده و ی ترفند خیلی خوبهههه