2777
2789
عنوان

چن دقیقه پیش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 33 پست

واسم پیش اومده هیچی نگو گوشیتم بزار رو شماره ناشناس زنگ بزنه رد تماس خودکار بشه نگرانم نباش من  نامزدم فهمید ولی بخشیدم چون عاشقانه همو دوس داریم 

الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه اصراری داری حالا از واتساپ بگی😂 خودش زود قطع کرد حتما حواسش نبود

نه خوب حواسش بود خود قبل ۵ ماه بازم اینجوری میکرود زنگ وقط میکرد ولی مسدودش کردم اونم هر روز از یه شماره 🙄🙄🙄 ولی الان موبایلمو فرمت کردم  از مسدود در اومد

ساید شمارتو پاک نکرده و بچه ای کسی اشتباهی تماس گرفته بی خیالش شو

اره والا این که صداشو نشنیده 

الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله
ساید شمارتو پاک نکرده و بچه ای کسی اشتباهی تماس گرفته بی خیالش شو

اخه اون یه کشور دیگه  وقبلا اینکارو میکرد ولی مسدودش کردم والان موبایلمو فرمت کردم از مسدود در اومد

من که میگم اگه نامزدتو دوس داری هیچی نگو خططم عوض نکن چون شکش 100 برابر میشه گلم 

حتما هر چی زود عوض میکنم

عزیزم عوض نکن کاری کن شماره های ناشناس بهت زنگ میزننن زنگ نخدری من الان گوشیمو همین جوری کردم 

مگه به یکی بگی چن بار در روز زنگ بزنه بعد به نامزدت بگی خطمو میخام عوض کنم