2777
2789
عنوان

به نظر شما دنیا دار مکافاته ؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 38 پست

به تاوان پس دادن تو همین دنیا خیلی بیشتر از بهشت و جهنم اعتقاد دارم و چیزی که میبینم برام قابل درک تره.

حتما تو همین دنیا تاوانی هست.

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تا یه زمانی معتقد بودم دنیا دار مکافاته ولی با گذشت زمان و دیدن زندگی کسایی که ظلم کردن و دارن خوشبخت زندگی میکنن ، اعتقادم خیلی کمرنگ شده

💗خدایا دوستت دارم💗

آره زیاد اتفاق افتاده واسه خودم و اطرافیانم برا خودم ک ب یسال نمیکشه واسه همین اکثرا کار خوب میکنم تا بدی

انسان خوبی باش ولی وقتت رو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂️الهی یهویی همونی بشه ک دلتون❤میخواد 

فک نکنم..واسه خیلیا که ظلم کردن دنیای خوبیم هست!!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

تویه یه مساله ب داییم اعتماد کردم ولی داییم رفت چندتا گذاشت روش و بخونوادم گفت. دلم شکست و ازته دلم نفرینش کردم وگفتم خدا کنه تقاصشو پس بده و بعد ازیکسال تقاصشو بدجور پس داد طوری ک آبروش تو کل منطقه و منطقه دیگه رفت

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
به تاوان پس دادن تو همین دنیا خیلی بیشتر از بهشت و جهنم اعتقاد دارم و چیزی که میبینم برام قابل درک ت ...

پس شمام نظرت بامن یکیه ک لایکم کردی😊

واسه شادی روح بابای آسمونیم ورسیدن ب آرزوم لطفن صلوات😍😊
دقیقا همینه  من یکی از دایی هام‌معتاد بود پدر بزرگم‌خیلی به مامانم سرکوفا میزد که برادرت معتاد ...

یعنی 3 تا دیگه از داعییات معتاد شدن!!!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بی شک هست،همه تاوان کارای بدشونو پس میدن اما خدا صبرش زیاده

از طرفی بعضیا انقد بارشون سنگینه ک توبیخشون تو این دنیا عملی نیس،حساب اینا اونور تسویه میشه 

واسه همینه ک بعضیا تاوان نداده می میرن،اینا اونور گیر میفتن

کاربر قدیمیم،۸/۶/۹۷ نمیدونم چرا تعلیق شدم.منتظر بررسیم

اگه دو تا بچه رو ببینین که سیگار میکشه یکیشو که دوس دارین دعواش میکنین اون یکی رو به حال خودش رها میکنین اولی که دعوا شده ناراحته ولی نمی دونه چه خبره دومی هم که خوشحاله نمی دونه چی سرش میاد

نه سه تا از عموهام چون پدر بابام مامانمو اذیت میکرد که چرا برادرت معتاده

به نظرم این خوشحال کننده نیست!!

عمو دایی هیچ فرقی باهم ندارن....

پدربزرگا از اعتیاد بدشون میومده حتما به مامانت گفته کاری براش کنین یا هرچیِِ...به نظرم این سرکوفت نیست.;;;