2777
2789
عنوان

کی قبول داره؟؟؟؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا قبول دارم.من دوتا پسر عمه دارم ۲۰ سال و ۲۹ سال خداشاهده من عکساشونو دیدم فقط بهم نزدیک هم هستی ...

متاسفانه مردم حس میکنن هرکی تحصیلات داره شعور داره

در حالیکه منظور از تحصیلات ادبی حرف زدن نیست 

بلکه رفتار توام با انسانیت و شرافته

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
متاسفانه ما همیشه تک بعدی فک میکنیم،همونجوری ک هر کی لزوما یه لیسانس میگیره قرار نیس حتما از لیسانسش ...

بنظرمن درسته ک از نظرعملی و آگاهی فرد باسوادتر با فرد کم سواد فرق میکنه ولی درکل بعضی از رفتارا بنظرمن ربطی ب تحصیلات نداره من چندین مورد ب چشم دیدم 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
متاسفانه مردم حس میکنن هرکی تحصیلات داره شعور داره در حالیکه منظور از تحصیلات ادبی حرف زدن نیست&nbs ...

آره عزیزم خیلی خوشم اومد ازت ❤

اززندگیم لذت میبرم"قانون جذب♥️
😓 این دیگه چه حرفیه!!  من هم سطح سوادم بالاست و دانشجو هستم... اما با حرف استارتر موافقم...

عزیزم وقتی شما میری دانشگاه اصلا تصور کنیم ک هیچ درسی رو هم نمیخونید همینکه با یک استاد برخورد میکنید و طرز برخورد با یه شخص رو یاد میگیرد همینکه طریقه وارد شدن به یه دنیای متفاوت تر از زندگی عادی رو تجربه میکنید قطعا رو شعورتون تاثیر میزاره مطمئن باشید هر کسی که مدرکی میگیره قطعا یه چیزی بهش اضافه شده بیشتر از کسی که این تجربه رو نداشته. مثل یه سفر میمونه کسی ک سفر میره یه تجربه جدید بهش اضافه شده سوای اینکه چه کاری انجام داده و چطور اون مسیر رو طی کرده قطعا چیزی بهش اضافه شده نسبت به کسی که تجربه اون سفر رو نداشته

...
عزیزم وقتی شما میری دانشگاه اصلا تصور کنیم ک هیچ درسی رو هم نمیخونید همینکه با یک استاد برخورد میکنی ...

یعنی اون فردی که مثلاً از طریق فضای مجازی،مطالعه ی یک کتاب و یا برخورد با افراد جدیدی در زندگیش و یا اصلاً حضورش در جمع های اجتماعی مثل نی نی سایت و...نمیتونه یه دنیای متفاوت از زندگی عادیش و برخورد با افراد و موارد جدید را تجربه کنه و به دید متفاوت و افزایش علمش کمک کنه.... همه چیز که تحصیلات دانشگاهی نیست که!!! درسته برخی مهارت های جدید و خاص# رو از طریق تحصیل در رشته ای یاد میگیریم و به علممون اضافه میشه اما این به معنای افزایش شعور و درک در زندگیمون نمیشه بلکه یک مهارت خاصی رو تعلیم دیدیم و در یک صنف مخصوص  (مثلاً،  پزشکی،  مهندسی و...)مهارت های لازم و جدیدی رو کسب و...

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...