2777
2789
عنوان

کی قبول داره؟؟؟؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 55 پست
این از اون حرفاس ک فقط...گشادا ک حال درس خوندن ندارن میزنن👎

عزیزم منظورش خطاب ب همه نبود میگه یعنی پیدا میشه ک طرف مدرک بالای داره ولی درکش پایین هست یکی هم سواد کمی داره بادرک بالا

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
به نظرم بعضی#   از اونایی که هر چی سطح سوادشون بالاتر میره،  شعور و اخلاق و برخوردشون بد ...

اخلاقشون بدتر نمیشه انرژی و توانشون صرف علم و تحصیلات شده ممکنه از نظر انرژی ضعیف شده باشن وآستانه تحملشون اومده باشه پایین . ببین فرق هست بین آدمیکه تمام روز ذهنش درگیره یادگیریه با کسی که تمام روز رو ذهنش داره استراحت میکنه و دغدغه یادگیری و چلنجشو نداره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاقشون بدتر نمیشه انرژی و توانشون صرف علم و تحصیلات شده ممکنه از نظر انرژی ضعیف شده باشن وآستانه ت ...

احترام میذارم به نظرت ولی فکرکنی متوجه میشی که چخبره

اززندگیم لذت میبرم"قانون جذب♥️
این از اون حرفاس ک فقط...گشادا ک حال درس خوندن ندارن میزنن👎

😓

این دیگه چه حرفیه!! 

من هم سطح سوادم بالاست و دانشجو هستم... اما با حرف استارتر موافقم...

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

محمود دولت آبادی نویسنده مشهور که خیلی از جوایز ادبی رو گرفته و شاهکارهای مثل کتاب کلیدر رو آفریده مدرک تحصیلی سیکل داره 

این در حالیکه شخصی مدرک تحصیلی بالایی داره اما شعور دو کلمه حرف زدن رو نداره 

اون چیزی که باعث محبوبیت و پیشرفت ما میشه مدرک تحصیلی مون نیست بلکه میزان درک و فهم ما از زندگی و انسان هاس

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
نمیتونم موافق باشم .  بهر حال تحصیلات توی درک و فهم تاثیر داره . هیچ جوری نمیتونم قبول کنم کسی ...

ب نظرت احترام میذارم ولی من کسی میشناسم ک مدرک دکترا از ترکیه گرفته وچندتا کشور خارجی هم رفته دیدم ک جلو بقیه با همسرش و دامادش رفتار خوبی نداشته 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
آدم درس خونده ای ک میاد کسیو قضاوت میکنه چ درکوشعوری از برخورد با بقیه و آدمای توی اجتماع دیده؟کسی ک ...

قضاوت رو میزازم به حساب اینکه تجربه های مشابه دیده چون برخوردش با آدما زیاد بوده . 

همه حیوان دوست نیستن نهایت میتونن بهش صدمه نزنن ولی دلیلی برای احترام به حیوان ندارن .

سیاست پدر و مادر نداره . بحثش جداست .

زیاد فکر میکنم هنوز معتقدم درک محیطی آدم تحصیکرده چند برابر ادم با تحصیلات ابتدایی هست

عزیزم منظورش خطاب ب همه نبود میگه یعنی پیدا میشه ک طرف مدرک بالای داره ولی درکش پایین هست یکی هم سوا ...

متاسفانه ما همیشه تک بعدی فک میکنیم،همونجوری ک هر کی لزوما یه لیسانس میگیره قرار نیس حتما از لیسانسش فقط تو کار دولتی استفاده کنه،فک میکنن اگه یکی لیسانس گرفت باید کتابی حرف بزنه،دقیقا معلوم نیست شعور از دیدگاه دوستان چی هست؟؟!!!

...
محمود دولت آبادی نویسنده مشهور که خیلی از جوایز ادبی رو گرفته و شاهکارهای مثل کتاب کلیدر رو آفریده م ...

واقعا قبول دارم.من دوتا پسر عمه دارم ۲۰ سال و ۲۹ سال خداشاهده من عکساشونو دیدم فقط بهم نزدیک هم هستیم درس هم خوندن جفتشون ن خجالتین ن هیچی پدربزرگم عموم همه فوت شدن چ اتفاقای بدی افتاد هیچوقت نیومد سر به پدربزرگش بزنه حتی عید اصلا هیچی.ولی اون یکی پسرعمم ۲۳ سالشه درس هم نخونده ولی خیلی باشعوره خیلی به همه احترام میذاره هیجا کم نذاشته.اونو قضاوتش نمیکنم ولی همه جا میره اون پسرعمم ولی این احترامونذاشته هیچوقت

اززندگیم لذت میبرم"قانون جذب♥️
اخلاقشون بدتر نمیشه انرژی و توانشون صرف علم و تحصیلات شده ممکنه از نظر انرژی ضعیف شده باشن وآستانه ت ...

من نگفتم همه و گفتم بعضی هاشون .

خیلی هاشون هم فکر میکنند که عقلِ کلّ هستند و دیگران.... 

بله اینکه شما میگین درسته وقت و انرژیشون صرف علم آموزی میشه و... 

خیلی هاشون هم هستند که خوبند.

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...