2777
2789
عنوان

بغضم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 29 پست
دلم بچه میخواد  اگه دخترم بود الان حتماً میتونست دونه دونه کلماتو بگه دندوناش شروع به دراومدن ...

برات ناراحتم گلم   

منم خواهرم بچه دار نمیشه خیلی سخته کلا  بچه دار نشدن یا از دست دادن  ولی حکمت خدا رو شکر..

ان شاءالله که به زودی یه دوقلو بهت میده   

منم برا ازدواج دلم گرفته:/

عزیزم سقط داشتی؟

غصه نخور خدا بزرگه.

منم دو تا سقط داشتم و کلی مریضی زنان.میفهمم چی میگی چون منم روزی مثل تو بودم وقتی برای دومین بار رفتم که صدای قلب جنینم و بشنوم ولی گفتن قلب تشکیل نشده و باید سقط کنی و وقتی اومدم بیرون از اتاق صدای قلب جنین میومد و کلی همونجا گریه کردم..‌.

تو که معتقدی این ختم و بگیر منم با این ختم از خدا حاجت گرفتم و ۹ ماهه دخترم و دارم.البته من سقط هام و پیگیری کردم و درمان کردم.

تا ۵ هفته هر سه شنبه یکبار حدیث کسا رو به نیت ۵ تن و برای بچه دار شدنت بخون از ته قلبت بخون انشاءلله باردار میشی.یه خانومی تو همین نی نی سایت این و بهم یاد داد میگفت یه خانومی ۱۲ سال بچه دار نمیشده تا این خونده بچه دار شده.

توکلت به خدا باشه و هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشو.

دوست داشتی میتونی در کنار این ختم یه نذری هم بکنی مثلا من نذر کردم که بچم سالم دنیا بیاد برای تعدادی که بچه دار نمیشن این ختم و بگیرم‌.تو هم خواستی میتونی نذر کنی البته اصلا اجباری نیست و جزء این ختمی که گفتم نیست.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سقط داشتی؟ غصه نخور خدا بزرگه. منم دو تا سقط داشتم و کلی مریضی زنان.میفهمم چی میگی چون منم ر ...

منم ختم ۴۰ روزه حدیث کسا گرفته بودم وقتی فهمیدم باردارم خدا دنیا رو بهم داد وقتی قلبش تشکیل شد از خوشحالی میخواستم پر دربیارم اما تو ۱۱ هفتگی که رفتم بهم گفتن علائم حیاتی نداره چند هفتس تو دلت مرده قلبش نمیزنه 😭😭😭😭😭 دو روزه نمیفهمم شب کِیه روز کِیه 

خدا برا هیچ مادری نخواد که بد حالیه 

😇
منم ختم ۴۰ روزه حدیث کسا گرفته بودم وقتی فهمیدم باردارم خدا دنیا رو بهم داد وقتی قلبش تشکیل شد از خو ...

یه دکتر دیگه هم برو گلم ما هم یکی از آشناهامون یه دکتر بهش گفت بهت مشکل داره  باید سقطش کنی اونم هر چی میتونست خورد که سقط بشه  نشد خیلی هم ناراحت بود چون قبلش هم بچه کوچیکش از دست داده بود خیلی سختش بود 

بعد که نیفتاد رفت یه دکتر دیگه گفت خانم بچتون اصلا مشکل نداره 

الانم بچش خیلی هم صحیح و سالم ه

من بچم‌خودش سقط شد گلم تصمیم داشتم جای دیگه برم ولی نموند برام 😔😔😔

متاسفم  عزیزم ان شاءالله که خدا باز بهت یه دونه قشنگشو میده 

البته اونایی که بچه سقط میکنن فکر کنم شرایطشون بهتر از اونایی هست که اصلا جنین تشکیل نمیشه...

منم ختم ۴۰ روزه حدیث کسا گرفته بودم وقتی فهمیدم باردارم خدا دنیا رو بهم داد وقتی قلبش تشکیل شد از خو ...

درکت میکنم عزیزم منم دو بار سقط داشتم و کلی مریضی زنان و ناامیدی...حتی وقت دو تا عملم داشتم تا بعد اجازه بارداری بگیرم.انشاءلله خدا دوباره بهت یه فرشته قشنگ میده نگران نباش و به خدا توکل کن.اون ختم ۵ هفته ای و که به استارتر گفتم بگیر مخصوص فرزند دار شدنه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
دخترمو میخوام

الهی عزیزم دخترت چند وقتش بود انشاءالله خدا یه سالمو صالحشو بهت بده من خودمم از دیروز یه خبریو دکترم بهم گفته خیلی ناراحتم 

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
الهی عزیزم دخترت چند وقتش بود انشاءالله خدا یه سالمو صالحشو بهت بده من خودمم از دیروز یه خبریو دکترم ...

دو ماه و نیم 

ممنون عزیزم 

متاسفم ناراحت شدم😔

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢