2777
2789

کسی این کاربر رو میشناسه؟

انقدر پیش کسوت دارید تو سایت؟

سال عضویت و تاپیکشو

خدای من بهشتی دارد نزدیک، زیبا و بزرگ...🍃❤ و به گمانم دوزخی دارد دور، کوچک و بعید... و به دنبال دلیلیست که ببخشد مارا گاهی به بهانه یک دعا...🤲🌈 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سالت ۸۷ و ۸۸ ام هس  

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

داریم ، ندیدی تا حالا؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

اوخی قدیمیای سایت

نی_نی سایت# _متروکه

خدای من بهشتی دارد نزدیک، زیبا و بزرگ...🍃❤ و به گمانم دوزخی دارد دور، کوچک و بعید... و به دنبال دلیلیست که ببخشد مارا گاهی به بهانه یک دعا...🤲🌈 
عهههههههه عضویت این بالا همممم میزنه؟شتتت ندیده بودم

پس فک میکنی از کجا میفهمیم طرف تازه وارده وقتی سوالهای + ۱۸میپرسه😁

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز