2777
2789
عنوان

آموزش بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 49 پست
عزیزم من شنبه احراز هویت شدم ولی سایت اگاه میگه نمیتونم خرید کنم هنوز کد فعال نشده.چیکارش کنم فردا م ...

بله شما الان تماس بگیرین کارگزاری اگاه میگه لطفا منتظر باشین تا از طرف اگاه هم احراز هویتتون قبول بشه بنده بچه هارو فرستادم کد بورسی بگیرن توی دفاتر حقوقی احراز هویت شدن برگه هارو پر کردن عکس گرفته شد امضاها انجام شد ولی چند روز طول کشید تا احراز هویت توسط خود کارگزاری تایید بشه و کد بورسی صادر بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین جا میشه راحت شروع کرد یا گروهی داشته باشیم توی واتساپ یا اینستا و خیلی راحت اینجا اموزش بدیم فق ...

خب همین گپی ک میگید رو نمیشه واتساپ بزنید؟

عشق در هوا جاریست عمیق تر نفس بکشید!🍃🌼ولی ن تواین هوای آلوده😐😑
از کجا؟؟؟

ویدیوهای اموزشیش هست بخری تو خونه ببین و کارت رو شروع کن.البته ادمای مختلفی اموزش میدن که من ویدیو اموزشی اقای همتی رو گرفتم خیلی عامیانه و مفهوم اموزش میده و در کل کارش عالیه بهت پیشنهاد میکنم

منم میخوام یاد بگیرم.یه مقدار پول داشتم دادم داداشم باهاش سهام خریده .هیچی سر در نمیارم دوست دارم یاد بگیرم.درسته که میگن عرضه اولیه ضرر نمیکنه؟ما سهام ایران ترانسفو رو خریدیم.به نظرتون الان چه سهامی بخریم میتونیم سود کنیم؟