2789
عنوان

اگه شما ....

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 33 پست

من دانش اموز خوبی بودم در رشته ریاضی

داشنگاه دوبتی خواندم اون زمانهای دور که به این سادگی نبود و همون معلم هم نشدم!

معلمی شغل خوبیه چون هم شاغل هستی هم به زندگی  و بچه هات میتونی برسی ساعت کاری زیاد نیست تابستون داری...ایدال هست برای خانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظر من کارای دیگه واسه یع خانوم سنگینه ولی معلمی بهترین شغله براش فقد بدم میاد مرد معلم باشه 😑

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
من دانش اموز خوبی بودم در رشته ریاضی داشنگاه دوبتی خواندم اون زمانهای دور که به این سادگی نبود و هم ...

اره دقیقا

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

واسه یه خانوم بهترین شغل معلمیه ازصبح تاظهره .روزای تعطیل تعطیلی.سه ماه تابستون تعطیلی حقوقم داری.بیمه هستی.واسه مسافرتت راحتی

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
سلام عزیزم ، بله ، نه مطب ندارم ، دارم میخونم برا تخصص

به سلامتی 

من لیسانس دارم، ولی الان مردد هستم بین اینکه ارشد و دکترا رشته ی خودمو بخونم و همین معلم باشم 

یا بخونم برا کنکور تجربی رشته داروسازی 

چون روحیه پزشکی و دندون رو ندارم 

نظر شما چیه؟ دوستان داروساز دارید ؟ درامدش خوبه؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
سلام عزیزم ، بله ، نه مطب ندارم ، دارم میخونم برا تخصص

خیلی بدبختی که دروغ میگی...

تو ک نوشتی 20 سالته،،  از کی تا حالا طرف تو 20 سالگی پزشک شده ک ما نمیدونیم....

متاسفم برات دروغگو 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خیلی بدبختی که دروغ میگی... تو ک نوشتی 20 سالته،،  از کی تا حالا طرف تو 20 سالگی پزشک شده ک ما ...

فکر نمیکردم اینجا یه همچین جایی باشه که حرفات رو باور نکن و برار به پای دروغ گوییت ، من چون اولین بار بود وارد اینجا میشدم سنم رو همینطوری وارد کردم ، برات متاسفم واقعا😒😒😒😒😒😒