سلام خیییلی عصبانی ام از دستش...دوسه شب پیش فیلم صحنه دار می دید گفتم دیگه نبین قسم خورد جونمو گفت باشه نمی بینم...قبلنا میدید گذاشته بود کنار دوباره تو این تعطیلیا شدید شده...الان رفتم تو فعالیت های گوگلش(اینم بگم که جستجوهاشو پاک می کنه مجبورم از این قسمت برم) دیدم هرررچی چیز بده سرچ کرده...س ک س دختر فلان ایرانی س کس حیوانات و فلان نماز شم سر جاشه...اخلاقشم خوبه دوسم داره...میگه به خدا تو مجردیم بدترین صحنه ای که دیدم با دوستای دانشگاه بوده تایتانیک...اینم بگم یه بار موقع رابطه زیرزبونشو کشیدم بابا و مامانش قبلا فیلم قدیمی نگاه می کردن این چندبارشو بیدار شده یا موقع بازی برگشته خونه یهو دیده فیلما رو مونده تو ذهنش...الان باهاش دعوا کردم گفتم زن تپل میخواستی میگرفتی نیاز نیس بری سرچ کنی فلان جای دختر تپل گفتم دیگه هم جون منو قسم نخدر برو جون مامان باباتو قسم بخور برا اون ج ن ...ه ها...گفتم برو آخرشب بیرون یکیو پیدا کن برا خودت پایت باشه بشینه باهات تماشا کنه اعصابم بهم ریخته نمی دونم چکار کنم
به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگیات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگیات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
اشیمشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچههای جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسبترین قیمت پذیرفته میشود
به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگیات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگیات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️